.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 09:27

EICMA 2023 – Διοργάνωση των ρεκόρ η φετινή με πάνω από 560.000 επισκέπτες

Αντικείμενο λατρείας η μοτοσυκλέτα για μία ακόμη εποχή και αυτό φάνηκε, στο Μιλάνο.

Ο πυρετός για μοτοσυκλέτα, αμέσως μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο. 3 χρόνια μετά, ο μοτοσυκλετισμός ζει πιθανότατα την καλύτερη, εμπορική τουλάχιστον, εποχή της ιστορίας του και αυτό, αντικατοπτρίστηκε από τον κόσμο της EICMA. Η φετινή διεξαγωγή του σαλονιού αποδείχθηκε η καλύτερη όλων των εποχών, αφού οι επισκέπτες άγγιξαν συνολικά τους 563.848, αυξημένοι κατά 19% σε σχέση με το 2022.

Οι εκθέτες έφτασαν τους 2.036, με το 67% των εταιρειών να έρχονται από το εξωτερικό και από συνολικά 45 χώρες. Η έκθεση χρησιμοποίησε 8 χώρους του συγκροτήματος Fiera Milano, 3 περισσότερους από το 2021 και δύο περισσότερους σε σχέση με πέρσι. Μάλιστα, το 30% των εταιρειών που συμμετείχαν στην έκθεση, βρέθηκαν εκεί για πρώτη φορά.

Ο Paolo Magri, διευθύνων σύμβουλος της EICMA S.p.A, δήλωσε για την φετινή μεγάλη επιτυχία: «Δεν υπάρχει πριν και μετά την πανδημία, υπάρχει η EICMA. Διαβάζοντας αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκα για το πόσο η διοργάνωση μας είναι ακόμα η καλύτερη ευκαιρία για σχέσεις, επιχειρηματικότητα, μάρκετινγκ και επικοινωνίες, στον τομέα μας. Συνεχίζουνε να επιδεικνύουμε ένα διεθνές γόητρο και αξία μοναδική στον κόσμο, που αναπτύσσεται αδιάκοπα και εκθετικά από το 2021, όταν και κάποιοι νόμισαν ότι η έκθεση μας είναι ξεπερασμένη.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 09:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon