.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 12:28

GoPro 12 Giveaway - Κληρώθηκε ο τυχερός νικητής [βίντεο]

Η κλήρωση που διοργανώσαμε επ' ευκαιρία της κυκλοφορίας 100 τευχών Bikeit.gr με έπαθλο μια GoPro 12 ανέδειξε το νέο κάτοχο της κορυφαίας action camera.

Ο τυχερός φίλος που κέρδισε μετά από ηλεκτρονική κλήρωση την κάμερα GoPro 12 είναι ο χρήστης του Instagram theopa6, κατά κόσμον Θεοδόσης Πατσόγας.

Μπορείτε να δείτε λίγο πιο κάτω ένα σύντομο βίντεο από την ηλεκτρονική κλήρωση, το οποίο ανέβηκε στη σελίδα του Bikeit στο Instagram.

theopa6 1

Ευχαριστούμε την @ActionHeroGreece για την προσφορά της GoPro 12 και ευχόμαστε στον νικητή να την απολαύσει με την ψυχή του!

02 pdp h12b gallery 1920

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon