.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 16:05

Suzuki – Πέτυχε πωλήσεις-ρεκόρ παγκοσμίως, μετά από 15 χρόνια!

Αυτό θα πει επιστροφή στο προσκήνιο! Σχεδόν με 1 εκατομμύριο πωλήσεις στο 9μηνο του 2023 και με απίστευτη αύξηση 37,2% (!!!) στην Ευρώπη.

Όσοι παρακολουθείτε στενά την μοτοσυκλετιστική πραγματικότητα εδώ και πάνω από 10 χρόνια, γνωρίζετε σίγουρα ότι η Suzuki δεν διένυε και την καλύτερη της εποχή. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως αλλάζει δραστικά και είναι κάτι που είχε φανεί ήδη, από τις κινήσεις της Ιαπωνικής εταιρείας. Φαίνεται λοιπόν, πως η ανάπτυξη και η παρουσίαση νέων μοτοσυκλετών, σωρηδόν, τις τελευταίες χρονιές, έχει κάνει δουλειά.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τις παγκόσμιες πωλήσεις της μάρκας, μέχρι τώρα η Suzuki έχει πετύχει τις καλύτερες επιδόσεις της σε βάθος όχι 2, ούτε 5, αλλά 15 χρόνων! Συγκεκριμένα, μιλάμε για 900.000 πωλήσεις παγκοσμίως για το 9μηνο του 2023, αυξημένες κατά 11,3% σε σχέση με πέρσι, που τοποθετούν την μάρκα ακόμα και για υψηλό 20ετίας, αν συνεχιστεί η τροχιά αυτή.

Βασικοί λόγοι αυτής της αύξησης, είναι η αξιοσημείωτη άνοδος των πωλήσεων στην Ινδία (+18,9%) και στην Κίνα (+7,1%), τις δύο αγορές που αποτελούν το 61,3% του μεριδίου δραστηριοποίησης της Suzuki (ναι καλά διαβάσατε…), χωρίς όμως να ξεχνάμε και την κολοσσιαία αύξηση πωλήσεων που η Suzuki πέτυχε στην Ευρώπη, η οποία άγγιξε το 37,2%!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 16:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon