.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 08:11

Loncin – Παρουσίασε νέο -χωμάτινο- κινητήρα

Ο κατασκευαστικός γίγαντας που έχει αναλάβει κομμάτια της παραγωγής εταιρειών από τη Voge μέχρι τη BMW, ετοιμάζει ίσως μια άκρως ενδιαφέρουσα προσθήκη.

Τη.. σπίθα δίνει μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με το νέο κινητήρα στα 250 κ.εκ. να παρουσιάζεται σε έκθεση. Ενδιαφέρον έχει η -μεταφρασμένη- πληροφορία η οποία συνοδεύει τον κινητήρα, κάνοντας λόγο για διπλούς εκκεντροφόρους, 4 βαλβίδες και απόδοση κατάλληλη για εκτός δρόμου χρήση.

Χαρακτηριστικός είναι και ο ελαφρύς σχεδιασμός, με το συνολικό βάρος να είναι μικρότερο από 27 κιλά. Στα εντυπωσιακά της πληροφορίας που αναγράφεται, προσθέστε το ό,τι οι βαλβίδες είναι από κράμα τιτανίου, εντός υπάρχει επίστρωση DLC. Δίπλα δε, αναγράφεται και ένας κινητήρας στα 800 κ.εκ. με σφυρήλατο έμβολο, διπλές αντλίες λαδιού και μπλοκ του κυλίνδρου που καλύπτεται εξολοκλήρου από αλουμίνιο, αλλά και ένας V διάταξης στα 500 κ.εκ.

Τα παραπάνω τα λέμε με μια κάποια επιφύλαξη, ωστόσο φαίνεται πως η είδηση είναι πως η Loncin είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει και Motocross/Enduro μοτοσυκλέτες. Ίδωμεν.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon