.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 16:26

«Κόσμημα» Ducati 848 Hayden Special Edition ψάχνει νέο σπίτι

Στα χρώματα του αδικοχαμένου Αμερικανού αστέρα, με την υπογραφή του στο ρεζερβουάρ και ένα από τα 150 παγκοσμίως.

H Ducati 848 υπήρξε μία από τις εμβληματικές Superbikes της Ducati, από την εποχή που η εταιρεία, αφήνοντας πίσω την αμφιλεγόμενη σχεδιαστική προσέγγιση του 999/749, επέστρεψε στο μονόμπρατσο και τα διπλά εμπρός φανάρια, με αποτέλεσμα να γεννηθούν μερικές από τις ομορφότερες μοτοσυκλέτες της εποχής. Πόσο μάλλον, όταν έχεις και μία 848 που κοσμείται από το αστέρι ενός αστέρα των πιστών, που χάθηκε νωρίς: Τον Nicky Hayden.

H Ducati κατασκευάσε 150 κομμάτια μιας ειδικής έκδοσης της 848 προς τιμήν του Nicky Hayden, με τα ιδιαίτερα χρώματα που χαρακτήριζαν τον Αμερικανό κατά την διάρκεια της καριέρας του –τα ίδια αποτελούν αναφορά και στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας. Ο αριθμός 69 του Hayden κοσμεί την μοτοσυκλέτα, ενώ στο τεπόζιτο υπάρχει και η υπογραφή του αμερικανού αναβάτη.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα βρίσκεται στην γνωστή ιστοσελίδα δημοπρασιών Bring a Trailer, αναζητώντας τον επόμενο ιδιοκτήτη της. Σύμφωνα με την καταχώρηση, έχει μόλις 19 μίλια στο κοντέρ της (30,6 χιλιόμετρα) και ο τωρινός ιδιοκτήτης της την απέκτησε μόλις φέτος. Η δημοπρασία έχει φτάσει ήδη τα 13.600 δολάρια και λήγει αύριο. Δείτε την με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 16:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon