.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 11:00

«Βάλε κράνος, αλλιώς μένεις στο κόκκινο» - Μια διαφορετική καμπάνια ασφάλειας στην Αργεντινή

Τελικά, οι μοτοσυκλετιστές χρειάζονται... βούρδουλα για να φορέσουν κράνος;

Ένα σύντομο βίντεο που δημιουργήθηκε ως καμπάνια οδικής ασφαλείας, από την Honda Αργεντινής και την Almacen, προκαλεί συζητήσεις στο Internet εδώ και καιρό. Μια κάμερα και μια οθόνη τοποθετήθηκαν σε ένα φανάρι της Αργεντινής, καταγράφοντας και απεικονίζοντας τους μοτοσυκλετιστές που σταματούσαν σε αυτό. Αν οι αναβάτες δεν φορούσαν κράνος, τότε το φανάρι «κλείδωνε» στο κόκκινο βγάζοντας το ανάλογο μήνυμα στην οθόνη, μέχρι ο αναβάτης να φορέσει κράνος ή να... αναγκαστεί να σταματήσει στην άκρη!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, όλοι οι αναβάτες τελικά έβαλαν το κράνος τους και έφυγαν, εκτός από έναν ο οποίος δεν είχε μαζί του καν, το κράνος – και αναγκάστηκε να βγει στην άκρη. Τι πιστεύετε για αυτές τις καμπάνιες; Πιάνουν ή είναι προσωρινά μέτρα; Κρίνοντας από το βιντεάκι αυτό, τελικά μάλλον δεν αρκεί μόνο η παιδεία, για να φορέσουν το κράνος τους μερικοί!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 11:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon