.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 07:53

Harley-Davidson X440 – Ξεκίνημα με ρεκόρ… προκρατήσεων

Το Harley-Davidson X440 φαίνεται πως είναι ένα μοντέλο που θα δώσει μεγάλη εμπορική πνοή στη φίρμα από το Milwaukee, ακόμα και αν το κατασκευάζει η... Hero MotoCorp.

Προς τα τέλη Ιουλίου 2023 λοιπόν, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Harley, Jochen Zeitz, δήλωσε δημόσια ότι οι προκρατήσεις της Harley-Davidson X440 είχαν «ξεπεράσει τις προσδοκίες», δημιουργήθηκε το εύλογο ερώτημα για τους αριθμούς πίσω από αυτήν τη δήλωση, ειδικά σε συνδυασμό με τα λεγόμενα της Hero, που ανακοίνωσε επίσης ότι επίκειται αύξηση των τιμών μετά το κλείσιμο του πρώτου παραθύρου προκράτησης στις 3 Αυγούστου 2023. Εν τέλει, στις 8 Αυγούστου 2023, η Hero MotoCorp αποκάλυψε τον αριθμό των προκρατήσεων μέσω του σχετικού δελτίου τύπου, όπου ανακοίνωσε ότι έλαβε συνολικά 25.597 προκρατήσεις για το Harley-Davidson X440 κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης περιόδου προκράτησης ενός μήνα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2022, η Harley-Davidson ανέφερε ολόκληρες ετήσιες πωλήσεις σε ολόκληρη την περιοχή Ασίας περί τις 27.900 μοτοσυκλέτες, μιλάμε για αριθμό.. ρεκόρ. Επιπλέον, ο Hero σημειώνει επίσης ότι το 65% των προκρατήσεων αφορά την κορυφαία έκδοση του X440. Στο αρχικό σύστημα τιμολόγησης που εισήγαγε η Hero όταν κυκλοφόρησε το Harley X440, αυτή η έκδοση είχε τιμή περί τα 3.242 δολάρια και η οικονομικότερη περίπου 2.670. Μιλάμε πάντα για τιμές στην Ινδία, όπου και λανσαρίστηκε η εν λόγω μοτοσυκλέτα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση των πελατών στο Harley-Davidson X440. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στην «εισβολή» της Hero MotoCorp σε αυτό το τμήμα. Αυτό που είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικό είναι ότι η πλειονότητα των κρατήσεών μας προέρχεται από το κορυφαίο μοντέλο, υποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι οι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλότερη τιμή για τη σωστή μάρκα και το σωστό μοντέλο. Αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας για να κερδίσουμε στην κατηγορία premium. Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα Iconic λανσαρίσματα, καθώς διασφαλίζουμε την παρουσία μας σε όλο το χαρτοφυλάκιο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hero MotoCorp Niranjan Gupta.

Μέχρι στιγμής, η Hero δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε θα ανοίξει το επόμενο παράθυρο κρατήσεων για το Harley-Davidson X440 και έχει δηλώσει μόνο δημόσια ότι «έρχεται σύντομα». Η παραγωγή της μοτοσυκλέτας για να εκπληρώσει τις υπάρχουσες 25.597 προκρατήσεις έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023, με τις παραδόσεις στους πελάτες να ακολουθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon