.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 11:49

MVCagiva - Μια νέα «μάρκα» με όνομα-ξεπατικωτούρα

Κάποιοι κατασκευαστές δεν λένε να αφήσουν πίσω παρχωημένες πρακτικές του παρελθόντος και, παραδόξως, αυτό μπορεί να δουλεύει και υπέρ της προβολής τους…

Δυστυχώς, όπως είναι καταφανέστατο, πολλές μικρότερες κινεζικές κατασκευάστριες δικύκλων, συνεχίζουν τη αντιγραφή-ξεπατικωτούρα, σε πολλά επίπεδα, είτε στην δημιουργία νέων μοντέλων, είτε ακόμα και στα ονόματα τους. Το τελευταίο «κρούσμα» δημοσιεύτηκε στα διεθνή μέσα και ακούει στο όνομα… MVCagiva!

Προφανώς, δεν χρειάζεται να είσαι και ιδιαίτερα… σχετικός, για να καταλάβεις ότι το όνομα αυτό προέρχεται από δύο ιταλικά σήματα, αυτό της MV Agusta και αυτό της Cagiva… Ωστόσο, αυτή την φορά αναφερόμαστε σε μία νέα κινεζική μάρκα δικύκλων, που παρουσιάστηκε μόλις φέτος και έχει ήδη, τουλάχιστον ένα μοντέλο στην γκάμα της.

Ενδεικτικά, δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του «Crazy Weekend 150», ένα scooter σε στυλ Adventure, αλλά και της KJW700, μίας sport μοτοσυκλέτας. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την έλευση αυτής της «μάρκας» στην Ευρώπη και, φανταζόμαστε ότι πιθανότατα η MVCagiva θα είχε να αντιμετωπίσει και νομικούς σκοπέλους…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 11:55

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon