.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 11:31

Ducati DesertX – Κατέκτησε τον Πρόλογο του Erzbergrodeo με τον Antoine Meo

Η μοτοσυκλέτα της Ducati αναδείχθηκε πρώτη μεταξύ των δικύλινδρων συμμετοχών στον Iron Road Prolog του Erzbergrodeo, ενώ ήταν και η μόνη δικύλινδρη που προκρίθηκε στον τελικό του Mitas Rocket Ride.

Η adventure της Ducati συμμετείχε στον πρόσφατο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro, το πασίγνωστο Red Bull Erzbergrodeo στην Αυστρία, με αναβάτη τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή Enduro Antoine Meo.

Εκεί στήθηκε στη σειρά εκκίνησης μαζί με άλλους περίπου 1,200 μοτοσυκλετιστές για τον Πρόλογο του αγώνα, από τον οποίο προκύπτουν οι 500 πρώτοι που θα περάσουν στο κυρίως μέρος του Erzbergrodeo την επόμενη μέρα.

Ο Meo κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς τον απαιτητικό Iron Road Prolog, μια ταχύτατη ανάβαση μήκους 13.5 χιλιομέτρων με πολύ απότομη κλίση που ανεβάζει τον τερματισμό 600 μέτρα ψηλότερα από την εκκίνηση, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση μεταξύ των λιγοστών δικύλινδρων συμμετοχών του αγώνα.

Επιπλέον, ο Meo συμμετείχε και στη δοκιμασία Mitas Rocket Ride, μια δύσκολη ανάβαση μιας πού απότομης πλαγιάς που έλαβε χώρα ως ξεχωριστός αγώνας, κατακτώντας εκεί την τέταρτη θέση γενικής και πρώτη για δικύλινδρες μοτοσυκλέτες μεταξύ 277 συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon