.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 11:57

Erzbergrodeo 2023 – Απίθανο βίντεο της εκκίνησης από drone

Η μαζική εκκίνηση κατά κύματα του Προλόγου είναι ένα χαρακτηριστικό θέαμα του Erzbergrodeo και εδώ απολαμβάνουμε μοναδικά πλάνα από έναν παραπάνω από ικανότατο χειριστή drone.

Ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro για το 2023 πέρασε στην ιστορία, με τον Manuel Lettenbichler της ΚΤΜ να νικά ξανά στον Σιδερένιο Γίγαντα και να οδηγεί στη βαθμολογία.

Για να τα καταφέρει ωστόσο έπρεπε πρώτα να εξασφαλίσει πως θα είναι ένας από τους 500 πρώτους που θα ολοκληρώσουν τον Πρόλογο της πρώτης ημέρας του αγώνα, όπου οι αμέτρητοι συμμετέχοντες εκκινούν κατά κύματα από τη βάση του μεταλλείου του Erzberg.

Αυτό είναι το πρώτο ξεκαθάρισμα, πριν οι 500 πρώτοι περάσουν στον κυρίως αγώνα την επόμενη μέρα, εκεί που φέτος κατάφεραν να τερματίσουν μόλις 17 εξ αυτών…

Στο βίντεο που δημοσιεύει η χορηγός του αγώνα, Red Bull, απολαμβάνουμε μοναδικά πλάνα της εκκίνησης του Προλόγου από τον αέρα με τη βοήθεια drone.

Και, αν μη τι άλλο, μπορεί να χαζεύουμε με τις ορδές αναβατών που ορμούν στις πλαγιές του μεταλλείου για να προλάβουν να κλείσουν μια από τις 500 θέσεις του κυρίως αγώνα, αλλά παράλληλα δε μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στην ικανότητα του χειριστή του drone για τα μαγικά πλάνα που μας προσφέρει ακολουθώντας με εντυπωσιακή ακρίβεια τη φρενίτιδα της εκκίνησης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon