.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 07:48

18χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με κλεμμένη μοτοσυκλέτα

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 18χρονο, σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τη μοτοσυκλέτα μάλιστα να είναι κλεμμένη.

Ο νεαρός φέρεται να παραβίασε με την κλεμμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε το STOP και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ακόμα, ο ανήλικος συνεπιβάτης τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η μοτοσυκλέτα ακολουθούνταν από περιπολικό της Άμεσης Δράσης, καθώς το πλήρωμα είχε κρίνει ύποπτες τις κινήσεις των αναβατών.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου, με το θύμα και τον ανήλικο συνεπιβάτη να είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα τη μοτοσυκλέτα από το Περιστέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε το STOP και η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Εν τέλει, οι αναβάτες του δικύκλου μεταφέρθηκαν στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 18χρονος έχασε την ζωή του, ενώ ο ανήλικος που είχε τραυματιστεί ελαφρά πήρε εξιτήριο . Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Τροχαία Περιστερίου και τέλος, σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για την κλοπή της μοτοσυκλέτας, για να αφεθεί τελικώς ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 08:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon