.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 17:37

Εντουρο-γιορτή στη Μεσσηνία για τα 5 χρόνια της Sherco Hellas

[Δελτίο Τύπου]

H SHERCO HELLAS γιορτάζει τα 5 χρόνια στην ελληνική enduro σκηνή και για αυτό διοργανώνει στο χωριό Πελεκητό Μεσσηνίας στις 29/30 Απριλίου ένα πραγματικά ξεχωριστό event.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει προπόνηση σε hard πιστάκι, και το απόγευμα Party με μουσική.

Την Κυριακή 30/4 με επιμέλεια από την ομάδα Taygetos Εnduro Rides, θα διοργανωθεί Enduro βόλτα 100χλμ στον Βορειοδυτικό Ταΰγετο. Η Enduro βόλτα είναι ανοιχτή σε όλα τα brands μοτοσυκλέτας ανεξαρτήτως χρώματος! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:30 το πρωί από το χωριό Πελεκητό και είναι σε σχήμα 9. Στην ουρά έχει άσφαλτο και ποτάμι με ελάχιστο νερό και ένα extreme ανηφορικό (Δυρράχιο).

Σε σχέση με παλιές βόλτες του Ταϋγέτου έχει 13 νέα μονοπάτια. Για μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα χρειαστείτε καλό λάστιχο και καλά φρένα. Τέλος, θα υπάρχει ανεφοδιασμός στην μέση τής διαδρομής.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα ακολουθήσει live ρεμπέτικη μουσική.

Στο χώρο θα υπάρχει απο τη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα της Πρωτομαγιάς καντίνα με καφέ / αναψυκτικά / sandwitch, καθώς και ψητά / παραδοσιακή γουρνοπούλα.

  • Επειδή το σήμα δεν είναι καλό, σας προτείνουμε να έχετε μετρητά
  • Φουλάρετε βενζίνη πριν βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο (έξοδος Αρφαρα) στη Shell
  • Για τον καλύτερο προγραμματισμό αναμνηστικού, η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι τις 25 Απριλίου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ. Περιλαμβάνει αναμνηστικό-μοναδικό έπαθλο!
  • Υπάρχει χώρος για camping ΔΩΡΕΑΝ με νερό και ντουζιέρες.
  • Ξενοδοχεία για διαμονή πλέον μόνο στην Καλαμάτα.

Μη χάσετε αυτή την μεγάλη γιορτή του αθλήματος, σας περιμένουμε όλους!

Καλή αντάμωση

Τηλ. Επικοινωνίας 6977620497, Παναγιώτης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 17:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon