.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 08:06

Indian Chief Bobber Dark Horse Jack Daniel's Limited Edition – Ο «μεθυσμένος» Ινδιάνος!

Η Indian συνεργάζεται με το… Jack Daniel's για –αισθητικούς πάντα- λόγους.

Για την ακρίβεια, η Indian Motorcycles ανακοίνωσε συνεργασία με την μάρκα ποτών Jack Daniel's για τη δημιουργία μιας νέας ειδικής έκδοσης ονόματι Indian Chief Bobber Dark Horse. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ Indian και Jack Daniel's ονομάζεται Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse. Η περιορισμένη αυτή έκδοση του Indian Chief Bobber με το.. μικρό όνομα, ξεχωρίζει για έναν συγκεκριμένο λόγο, που είναι το λογότυπο «Old No.7» του Jack Daniel’s που θα συνοδεύει τη βαφή «Super Graphite Metallic». Πρόκειται μάλιστα για την έβδομη ειδική έκδοση μοτοσυκλέτας που προκύπτει από συνεργασία μεταξύ Indian και Jack Daniel's έχοντας επιρροές από την Werkssm Kustom Cycles, που ήταν επίσης συνεργάτης σε αυτό το project.

indjack2.jpg

Εκτός από την α λα «Νο. 7» βαφή, η μοτοσυκλέτα έχει και άλλα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από το τυπικό Chief Bobber Dark Horse. Για παράδειγμα, υπάρχει η επωνυμία του Jack Daniel ολούθε στη μοτοσυκλέτα, συμπεριλαμβανομένου ενός σήματος Montana Silversmiths που εμφανίζει επίσης τον μοναδικό σειριακό αριθμό κάθε μονάδας. Επιπλέον, η υπογραφή του Jack Daniel βρίσκεται στο πίσω φτερό και είναι χαραγμένη στην εξάτμιση. Οι ζάντες των τροχών έχουν λευκά στεφάνια ενώ η σέλα απευθύνεται σε ένα μοναχικό καβαλάρη.

indjack3.jpg

Ο Greg Luehrs, Διευθυντής Χορηγιών και Συνεργασιών για το Jack Daniel's, δήλωσε: «Στη Jack Daniel's ζούμε με το σύνθημα, «Κάθε μέρα που τα καταφέρνουμε, θα το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.» Η Indian Motorcycles μοιράζεται αυτή τη φιλοσοφία, η οποία είναι το γιατί αυτή η συνεργασία ήταν τόσο επιτυχημένη. Το να πιστεύουμε ότι μια συμφωνία με χειραψία έχει δώσει τη θέση της σε επτά χρόνια απίστευτων μοτοσυκλετών περιορισμένης έκδοσης είναι πραγματικά εκπληκτικό και είναι σωστό να τιμήσουμε το δοκιμασμένο και αληθινό παλιό «Νο. 7» του Jack, με αυτήν την έβδομη συνεργασία».

indjack4.jpg

Ο Aaron Jax, Αντιπρόεδρος της Indian, δήλωσε: «Το Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse είναι μια ακόμη ισχυρή και δυναμική αναπαράσταση της ποιότητας, της δεξιοτεχνίας και της προσοχής στη λεπτομέρεια που είναι ο πυρήνας και για τις δύο μάρκες μας. Αυτή τη φορά, αποφασίσαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό Old No. 7 του Jack Daniel’s – το πιο εμβληματικό από τα ουίσκι του Jack Daniel – συνδυάζοντάς το με το Chief Bobber Dark Horse. Και τα δύο προϊόντα είναι διαχρονικά αμερικάνικα πρωτότυπα που μοιράζονται έναν συνδυασμό απλότητας και κορυφαίας ποιότητας.»

Τέλος, θα κατασκευαστούν μόνο 177 μοτοσυκλέτες οι οποίες και θα είναι διαθέσιμες στις αγορές της Αυστρίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γερμανίας, του Μεξικού, της Νέας Ζηλανδίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. Κοινώς αν περιμένατε να «τσουγκρίσετε» με μια τέτοια μοτοσυκλέτα, μάλλον ατυχήσατε. Δε χρειάζεται να πούμε άλλωστε πως όταν είμαστε με τη μοτοσυκλέτα μας δεν το ρίχνουμε στις ποτάρες, σωστά;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon