.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 12:24

Indian Riders Fest 2023 – Τον Ιούνιο στην Τσεχία

Η ευρωπαϊκή συγκέντρωση ιδιοκτητών μοτοσυκλετών της αμερικανικής εταιρείας στοχεύει σε ρεκόρ συμμετοχών για την Indian Motorcycle.

Με οδηγό την περσινή εκδήλωση που συγκέντρωση περισσότερες από 2,500 μοτοσυκλέτες και ολοκληρώθηκε με μια μεγαλειώδη παρέλαση περίπου 1,200 Indian, το φεστιβάλ του 2023 πρόκειται να γίνει ξανά στην τσέχικη πόλη České Budějovice (Budweis) από τις 9 ως και τις 11 Ιουνίου 2023.

Η Indian Riders Fest (IRF) είναι πνευματικό τέκνο του διοργανωτή Jean-Marie Guyon, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Το IRF 2023 θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που έφεραν επιτυχία στις προηγούμενες διοργανώσεις, ξεκινώντας από την ελευθερία και τη φιλία. Είναι ένα διεθνές φεστιβάλ, με συμμετοχές από 37 κράτη και η οργανωτική επιτροπή με χαρά καλωσορίζει ξανά την Indian Motorcycle ως κεντρικό συνεργάτη.”

indian fest 23 6

“Οι λέσχες των αναβατών Indian Motorcycle από όλη την Ευρώπη βρίσκονται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και η επιθυμία τους για ξεχωριστές διοργανώσεις ήταν ξεκάθαρη μετά τη μοναδική επιτυχία της IRF 2022,” είπε ο αντιπρόεδρος της Indian, Grant Bester. “Το ενδιαφέρον για το φεστιβάλ του 2023 διαρκώς διογκώνεται και είμαι βέβαιο πως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συνάντηση ιδιοκτητών Indian σε όλον τον κόσμο.”

Λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, ο χώρος του φεστιβάλ θα υποδεχτεί τους επισκέπτες με έναν μεγάλο χώρο αφιερωμένο στις μοτοσυκλέτες της Indian και η έναρξη του φεστιβάλ θα δοθεί με μια μεγάλη συναυλία και στη συνέχεια πάρτι με γνωστούς DJ το βράδυ της Παρασκευής (9/6).

indian fest 23 2

Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει κατάστημα με επίσημα αξεσουάρ και είδη ρουχισμού της εταιρείας, ενώ εκεί θα βρεθεί το φορτηγό του Indian Motorcycle Roadshow με μοτοσυκλέτες για test rides σε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας, καθώς και κλιμάκιο της επίσημης αντιπροσωπείας που θα προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και σέρβις.

Παράλληλα περισσότεροι από 100 εκθέτες θα εμπλουτίσουν την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ, καθώς θα τρέχει ένας διαγωνισμός με μεγάλο έπαθλο μια custom Indian Challenger.

indian fest 23 3

Παράλληλα με πολλές συναυλίες μουσικής σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα τρέξει ένα Custom Indian Motorcycle Show, ενώ η ομάδα The Lucky Daredevils θα προσφέρει θέαμα με τον διάσημο Τοίχο του Θανάτου (Wall of Death) και ο Martin Krátky θα εκτελέσει ένα ακροβατικό πρόγραμματα με την Indian FTR.

Η κορύφωση του φεστιβάλ θα είναι η μεγάλη παρέλαση του Σαββάτου (10/6), η οποία πρωτοξεκίνησε με 465 μοτοσυκλέτες στην πρώτη εκδήλωση του 2019 και έφτασε στις 1,200 πέρυσι. Οι διοργανωτές σχεδιάζουν μια νέα διαδρομή 25 χιλιομέτρων σε δρόμους που θα έχουν κλείσει για την κυκλοφορία ειδικά για την περίσταση και σκοπεύουν φέτος να σπάσουν το ρεκόρ των 2,000 μοτοσυκλετών, με τις γυναίκες της Indian να οδηγούν την παρέλαση με την ομάδα Ladies First.

indian fest 23 4

Για όσους θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ μα δε μπορούν να φτάσουν εκεί οδικώς, θα προσφερθεί η δυνατότητα ενοικίασης μιας Indian επιτόπου για διάρκεια από 4 ως 6 μέρες μέσω του επίσημου συνεργάτη της εταιρείας, ZM-Moto.

Οι μοτοσυκλέτες προς ενοικίαση θα είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 6/6 και περιλαμβάνουν 27 μοντέλα Indian από τις οικογένειες Scout, FTR, Chief, Chieftain και Springfield. Οι τιμές ξεκινούν από €184 ανά ημέρα – ενδεικτική τιμή για πακέτο έξι ημερών με Indian Scout.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα Indian Riders Fest: IndianRidersFest.eu

e-Shop για ενοικίαση μοτοσυκλέτας: eShop.IndianRidersfest.eu/imrental

Facebook: facebook.com/IndianRidersFestBudweis
Instagram: instagram.com/indianridersfest/
YouTube: youtube.com/@indianridersfest

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 12:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon