.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 07:47

Biker Fest International 2023 – Η γιορτή της Custom και μη μοτοσυκλέτας

Το Biker Fest International γιορτάζει το 2023 την 37η διοργάνωση του από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στο Lignano Sabbiadoro.

Αναφέρεται ως «Η μεγαλύτερη και θεαματικότερη εκδήλωση μοτοσυκλετιστών στην Ευρώπη», καθώς για περισσότερα από 36 χρόνια, συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές με καλεσμένους του καλύτερους δημιουργούς custom μοτοσυκλετών στον κόσμο. Το Lignano Sabbiadoro στα βορειοανατολικά της Ιταλίας αποτελεί γραφικό και τουριστικό προορισμό, φιλοξενώντας και αγκαλιάζοντας μαζικά την εκδήλωση. Η είσοδος είναι δωρεάν και στα 5 σημεία όπου «μοιράζεται» η διοργάνωση, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε διαφορετικά μέρη με διαφορετικές δραστηριότητες.

bkf23b.jpg

Σε μια περιοχή 7 χιλιομέτρων αφιερωμένη στο Off Road, τις Moto Tours για να ανακαλύψετε την ομορφιά της περιοχής Friuli Venezia Giulia, εμπειρίες Globe Trotters, Demo Ride με τις επίσημες μάρκες μοτοσυκλετών και πολλή ροκ μουσική με πάνω από 12 ζωντανές συναυλίες, το Pin Up Contest και πολλά άλλα, όπως 15 διαφορετικές έθνικ κουζίνες, για όλα τα γούστα. Ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα του Biker Fest International είναι η «Παρέλαση Φωτός του Σαββάτου» στους δρόμους του Lignano Sabbiadoro, με χιλιάδες αναβάτες να πλημμυρίζουν τους δρόμους με τα φώτα τους.

bkf23c.jpg

Παρόντα θα είναι και κλασσικά αυτοκίνητα, με πάνω από 400 αμερικάνικους V8 να δίνουν το παρών.Τέλος, δε θα λείπει στον αντίποδα τον ρύπων και η.. μικροκινητικότητα, με μια περιοχή να είναι αφιερωμένη σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα από τον κόσμο και των 2 αλλά και των τεσσάρων τροχών.

Ακολουθήστε το τελικό πρόγραμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ιστότοπο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί 18 έως τις 21 Μαΐου 2023 στο Lignano Sabbiadoro της Ιταλίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon