.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:01

Τιμές βενζίνης - Αναμένονται νέες αυξήσεις;

Μετά από μια μικρή «ανάσα» τις τελευταίες ημέρες, πληροφορίες από τις διεθνείς εξελίξεις κάνουν λόγο για νέες αυξήσεις στα καύσιμα οσονούπω.

Πριν λίγες ημέρες, σας γράφαμε περί της αστάθειας που επικρατεί ξανά στις τιμές των καυσίμων –διαβάστε το ανάλογο άρθρο κάνοντας κλικ εδώ. Μετά από μικρές μειώσεις των τιμών καυσίμων στην αντλία, όπως είχαμε γράψει και εμείς ανάλογα, τώρα νέα ρεπορτάζ μιλούν για επικείμενες αυξήσεις που ίσως κρατήσουν περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή του πετρελαίου Brent έχει σημειώσει αύξηση για 3η συνεχόμενη ημέρα, φτάνοντας το επίπεδο των 85,13 δολαρίων το βαρέλι, έναντι των 79,9 δολαρίων τιμής, με την οποία «έκλεισε» την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Μιλάμε ήδη δηλαδή για μία αύξηση της τάξης του 6,5%, ενώ παράλληλα μιλάμε για απώλειες του ευρώ έναντι του δολαρίου, αλλά και την επιρροή που ασκεί η Κίνα στην αγορά του πετρελαίου.

Αυξήσεις 5 με 10 λεπτά στο λίτρο, προ των πυλών

Σύμφωνα με τους αναλυτές και τα ρεπορτάζ, αναμένεται μια αύξηση στα καύσιμα της τάξης των 5 με 10 λεπτών το λίτρο, το επόμενο διάστημα. Αν και δεν διευκρινίζονται πολλά περισσότερα, πολλοί αναλυτές σημειώνουν ότι η τιμή του πετρελαίου θα κυμανθεί αρκετά ψηλά εντός του 2023, μεταξύ 90 και 105 δολαρίων το βαρέλι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon