.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 08:04

Intellias - Τεχνολογία αυτοεξισορρόπησης made in Ukraine

Μια ουκρανική εταιρεία αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία που μπορεί να βοηθήσει τις οι μοτοσυκλέτες να μείνουν όρθιες σε χαμηλές ταχύτητες.

Η Intellias - μια εταιρεία με έδρα την Ουκρανία - έχει αναπτύξει τεχνολογία που στοχεύει στην αποτροπή των ανατροπών χαμηλής ταχύτητας. Το σύστημα της Intellias, δεν έχει κατονομαστεί μέχρι στιγμής και λειτουργεί μόνο κάτω από 20 χλμ/ώρα. Απευθύνεται κυρίως σε δίκυκλα καθημερινής μετακίνησης ή ταξιδιού. Στον ιστότοπό της, η Intellias αναφέρεται δε σε «διανομές» και σε μετακινήσεις «stop-and-go».

Οι αναβάτες δίχως εμπειρία αποτελούν επίσης μέρος του target-group του συστήματος της Intellias, το οποίο φαίνεται, ουσιαστικά, να είναι ένα after-market σύστημα αυτοεξισορρόπησης για μοτοσυκλέτες που δεν συνοδεύονται από στάνταρ από ένα τέτοιο. (Εντωμεταξύ, μεγάλες εταιρίες όπως η Honda, αναπτύσσουν ήδη τα δικά τους συστήματα).

Ο Oleksandr Odukha, Αντιπρόεδρος της Intellias, δήλωσε σχετικά με το σύστημα: «Το κομμάτι του λογισμικού αυξάνεται σταθερά, όχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και στις μοτοσυκλέτες. Για τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές, η κύρια εστίαση είναι στην αξιοπιστία, στην ανεξαρτησία του υλικού των λύσεων και στην προστιθέμενη αξία για τους πελάτες. Η Intellias προσφέρει τεχνογνωσία ανάπτυξης λογισμικού ειδικά για τη νέα κινητικότητα. Εδώ έχουμε πολυετή εμπειρία και βασιζόμαστε σε ισχυρές διαδικασίες ανάπτυξης λογισμικού. Τα αυτοσταθεροποιούμενα δίτροχα μπορούν να συμβάλουν στην ασφαλέστερη και καλύτερη κυκλοφορία εντός της πόλης προστατεύοντας τους ευάλωτους χρήστες του δρόμου, όπως οι αναβάτες σκούτερ».

Το θέμα είναι πως σταδιακά, γκάζι, φρένα, ισορροπία και ποιος ξέρει τι άλλο γίνονται ζητήματα λογισμικού. Πάμε σε ένα κόσμο ασφαλέστερο, ή απλά είμαστε…ανισόρροποι;

Πηγή: Visordown.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon