.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 12:32

Το αγωνιστικό φτερό της Honda εξηλεκτρίζεται

Στις 12 Δεκεμβρίου 2022 η Honda Motor Co., Ltd. πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις δραστηριότητες και τις ομάδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τη σεζόν 2023. Ο Shinji Aoyama, Διευθυντής και Διευθύνων Συμβούλος της Honda, εκτός από την επισκόπηση του προγράμματος μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2023 που έκανε, μίλησε και για το ηλεκτρικό αγωνιστικό μέλλον της εταιρείας, χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. 
 
 
Ο Aoyama, είπε μεταξύ άλλων ότι η Honda έχει άλλη μια κρίσιμη αποστολή να επιδιώξει στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την επίτευξη του πράσινου στόχου για ουδετερότητα από άνθρακα (carbon neutrality). Η Honda διεξάγει ήδη έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών για την ουδετερότητα του άνθρακα, ενώ παράλληλα αξιοποιεί προληπτικά τον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από τώρα και στο εξής, θα ενισχύσei περαιτέρω τις πρωτοβουλίες thς για την πρακτική χρήση τέτοιων τεχνολογιών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Επιπλέον, ξεκινώντας με τις μοτοσυκλέτες, θα διερευνήσei τις δυνατότητες εισαγωγής ηλεκτρικών οχημάτων σε πραγματικούς αγώνες όπου αγωνίζεται.
 
Εμείς δεν μπορούμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο εκτός από την κλισέ, αλλά και τόσο πραγματική φράση: το μέλλον θα δείξει. Αυτή τη στιγμή απλά δεν υπάρχουν και πολές επιλογές για ηλεκτρικές κατηγορίες σε αγώνες μοτοσυκλετών, αλλά αυτό λογικά θα αλλάξει τα ερχόμενα χρόνια.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 13:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon