.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 13:45

RevElevation Continental GT. Η πιο γρήγορη Royal Enfield

Οι Royal Enfield φημίζονται για πολλά μα όχι για την ταχύτητά τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν το προσπαθούν. Η RevElevation Continental GT έχει στηθεί από τον Will Keith και τη σύζυγό του Santina.
 
 
Κατάγονται από τις ΗΠΑ, αλλά μένουν 18 χρόνια στην Αυστραλία και έχουν την εκεί αντιπροσωπεία της Harley Davidson. Πρόσφατα απέκτησαν και αυτή της Royal Enfield και έφτιαξαν αυτή την μοναδική μοτοσυκλέτα.
 
Ξεκίνησαν από το μοτέρ που με τη βοήθεια της S&S απέκτησε 965 cc. Η ομάδα της Revelry έφτιαξε το τελικό της εξάτμισης, από την CNC φτιάχτηκαν καινούριες βαλβίδες. Μπήκε καινούρια μονάδα ECU, νέος συμπλέκτης, φίλτρα από την Κ&Ν και πάνω από όλα σύστημα τροφοδοσίας με νίτρο.
 
Και, εκτός από dragster, μπορεί να μετατραπεί σε μοτοσυκλέτα πίστας, με διαφορετικές σχέσεις στις ταχύτητες φυσικά, διαφορετικά λάστιχα, πίσω υποπλαίσιο και άλλα. Δεν είναι και η πιο εύκολη αλλαγή, αλλά γίνεται.
 
Οι δημιουργοί της υποστηρίζουν ότι μπορεί να κάνει τα 400 μέτρα σε 10 δευτερόλεπτα. Για να πάρει τον τίτλο της πιο γρήγορης Enfield, η RevElevation θα ταξιδέψει για το 2023 στην Bonneville Salt Flats, στη Γιούτα των ΗΠΑ ώστε να επισημοποιήσει με τους χρόνους της αυτά που υποστηρίζουν.
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 17:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon