.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 22:24

R.I.P Chrissy Rouse – Τραγική απώλεια στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike

Ο Chrissy Rouse, 26 ετών, υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη μετά από ατύχημα που είχε ενώ αγωνιζόταν στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike στο Donington το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Chrissy Rouse έπεσε στην αρχή του τρίτου και τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος British Superbike (BSB) του Σαββατοκύριακου στο Donington στις 2 Οκτωβρίου 2022. Όταν ο Rouse βρέθηκε στο έδαφος, χτυπήθηκε από έναν αναβάτη που ακολούθησε και υπέστη αυτό που η ομάδα του, MSVR αποκάλεσε σε μια δήλωση «σημαντικό τραυματισμό στο κεφάλι».

Μετά τη διακοπή του αγώνα, ο Rouse έλαβε τις πρώτες βοήθειες στην πίστα από την ιατρική ομάδα του BSB πριν μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του, τέθηκε σε ιατρικά προκληθέν κώμα και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κουίνς του Νότιγχαμ «για περαιτέρω αξιολόγηση και θεραπεία», συνεχίζει η δήλωση της MSVR.

Το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου 2022 όμως, δυστυχώς ο Chrissy Rouse με την MSVR να ανακοινώνει πως «πέθανε ειρηνικά, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του στο νοσοκομείο. Εκ μέρους της οικογένειας του Chrissy επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθιά τους εκτίμηση για την υποστήριξη και τις καλές ευχές που έλαβαν τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους κριτές και τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχαν τέτοιες δεξιότητες και φροντίδα παρακολουθώντας τον Chrissy. Η οικογένεια ζητά επίσης ιδιωτικότητα αυτή τη δύσκολη στιγμή καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την καταστροφική απώλεια. Η MSVR συνεργάζεται τώρα με τον ιατροδικαστή, την αστυνομία και το συμβούλιο ελέγχου αγώνων μοτοσυκλετών προκειμένου να διερευνήσει τις πλήρεις συνθήκες αυτού του τραγικού ατυχήματος.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζονται στην οικογένεια, τους φίλους και τα μέλη της ομάδας του Chrissy».

Για την ιστορία, ο 26χρονος αναβάτης πριν ανέβει στην κατηγορία Superbike το 2022, έγινε ο Εθνικός Πρωταθλητής Superstock του 2020 και πριν από αυτό κέρδισε 10 αγώνες για τον τίτλο στο Triumph Triple Challenge του 2013.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 23:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon