.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 08:50

Moto Guzzi V100 Mandello – Η μοτοσυκλέτα του.. Wolverine

Ο τρόπος που διαφημίζονται πλέον οι μοτοσυκλέτες έχει πάρει πολλές μορφές, οπότε δεν είναι να απορούμε για το πως το ιταλικό μοντέλο ταξίδεψε στο χρόνο και στο χαρτί των κόμικς.

Αν μη τι άλλο μια Moto Guzzi θα ταίριαζε στο Logan, καθώς έχουμε δει και διαβάσει ήδη ιστορίες του με οχήματα μοτοσυκλέτες. Στην ιστορία ονόματι «Journey of Time», η Marvel συμπράττει με τη Moto Guzzi ώστε ο Wolverine να έχει όχι μόνο το V100 στη διάθεση του, αλλά και το V7.

Η πλοκή του τεύχους περιστρέφεται γύρω από τον Wolverine που πρέπει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος του, σε μια επική μάχη με τον εξίσου ενισχυμένο με αδαμάντιο «υπερκακό», Bullseye. Υπάρχει επίσης «μια μυστηριώδης γυναίκα από το παρελθόν του», καθώς και μια όχι και τόσο μυστηριώδης μοτοσυκλέτα, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια Moto Guzzi V7.

wolve2.jpg

Πότε και πού μπορείτε να βρείτε αυτό το ιδιαίτερο κόμικ; Τον Οκτώβριο του 2022, το τεύχος θα είναι διαθέσιμο απευθείας από το Μουσείο Moto Guzzi στο Mandello del Lario. Έτσι, εάν σχεδιάζετε να το επισκεφτείτε, θα μπορείτε να το παραλάβετε μόνοι σας όσο βρίσκεστε εκεί. Επειδή όμως μια επίσκεψη στο Μουσείο Moto Guzzi τον Οκτώβριο δεν είναι και ότι πιο εύκολο, μην ανησυχείτε. Θα μπορείτε επίσης να πάρετε στα χέρια σας το εν λόγω τεύχος μέσω των συνεργαζόμενων αντιπροσωπειών της Moto Guzzi. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο περιορισμένη μπορεί να είναι η σειρά, ούτε ποια είναι η τιμή—οπότε το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επικοινωνήσετε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Moto Guzzi.

Για την ιστορία, τόσο η MV Agusta όσο και η BMW έχουν αναθέσει συνεργασίες τέχνης κόμικς την τελευταία δεκαετία. Φυσικά, αυτό δεν λαμβάνει επίσης υπόψη τις πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ετών που οι καλλιτέχνες κόμικ εμπνεύστηκαν να ενσωματώσουν μοτοσυκλέτες στη δουλειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιδραστική τέχνη του δημιουργού Akira, Katsuhiro Otomo, μέχρι τον θρυλικό καλλιτέχνη των Dragon Ball, Akira Toriyama, ο οποίος μετέτρεψε μια Moto Guzzi V8 GP σε μοτοσυκλέτα της σειράς.

Ξαναγυρνώντας στα του V100 Mandello, υπενθυμίζουμε πως και εσείς μπορείτε να νιώσετε λίγο… Wolverine, καθώς οι ηλεκτρονικές παραγγελίες του μοντέλου έχουν ήδη αρχίσει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 07:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon