.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 08:48

Taiwan – Ο σεισμός της Κυριακής από κάμερα μοτοσυκλέτας

Ένα video κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, στο οποίο βλέπουμε κάποιους πολύ τυχερούς δικυκλιστές να γλυτώνουν τα χειρότερα από κατολίσθηση εξαιτίας σεισμού.

Ο σεισμός των αρχικά ανακοινωθέντων 7,2 -και επίσημα 6,5- ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή στο νοτιο ανατολικό τμήμα της χώρας, προκαλώντας καταστροφές σε κτίρια, κόβοντας δρόμους στη μέση και εκτροχιάζοντας τρία βαγόνια τρένου.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που καταγράφηκε από κάμερα σε μοτοσυκλέτα (ή scooter), με το group των αναβατών να ταλαντώνεται μαζί με το δρόμο, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά και μια κατολίσθηση στην πλαγιά που συνοδεύει την πορεία τους. Παρά τις πέτρες και τα δέντρα που πέφτουν, οι πρωταγωνιστές του ακόλουθου video στάθηκαν τυχεροί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 08:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon