.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 20:56

Return to The Island – Ο Chris Vermeulen και ο Casey Stoner επιστρέφουν στην πίστα

Για την ακρίβεια στην έδρα τους, το Phillip Island σε ένα trailer για κάτι που θα μας αποκαλυφθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι δυο πρωτοκλασάτοι αναβάτες της προηγούμενης γενιάς των αγωνιζόμενων του MotoGP, βρέθηκαν ξανά μετά από 10 χρόνια σε μέρη γνώριμα. Αφενός ο δις Παγκόσμιος Casey Stoner, ο οποίος πέτυχε ένα σερί νικών στην αυστραλιανή πίστα από το 2007 μέχρι το 2012.

Αφετέρου ο πάλαι ποτέ αναβάτης της Rizzla Suzuki και master της βροχής, Chris Vermeulen, με τους δυο αναβάτες να απαριθμούν από κοινού 13 εκκινήσεις στην ίδια πίστα. Μια δεκαετία αργότερα από την τελευταία τους εντός πίστας συνύπαρξη, ξανασυναντιόνται εκεί πάνω στις σέλες δυο Tiger 1200 της Triumph.

Το γιατί θα το δούμε όπως προείπαμε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε σειρά έχει το trailer με άκρως συγκινητική λεπτομέρεια τα αγωνιστικά κράνη εκείνης της μακρινής εποχής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 21:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon