.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 08:51

Έρχονται τα ολογράμματα στη θέση των πολυοργάνων;

Η Ottobike ισχυρίζεται πως εξελίσσει ολογραφική οθόνη για τις ηλεκτρικές της μοτοσυκλέτες, ανοίγοντας μας έναν ορίζοντα «επιστημονικής» φαντασίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, μεταξύ της Ottobike Group (ιδιοκτήτες της Ovaobike) και της Gold Diamond Power Technology (GDP Tech )υπογράφηκε συμφωνία στις για την ανάπτυξη ενός ολογραφικού ταμπλό. Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ottobike, Jerry Hsu, μαζί με τον Πρόεδρο της GDP, David Hsu, ξεκίνησαν επίσημα τη συνεργασία τους με μια σχετική εκδήλωση.

Κατά τα λεγόμενα της ανακοίνωσης της σύμπραξης, η ενσωμάτωση του ολογραφικού πίνακα οργάνων θα πραγματοποιηθεί στα μελλοντικά προϊόντα της Ottobike Group. Ο αναβάτης δεν χρειάζεται πλέον να φοράει ειδικές συσκευές, καθώς η τρισδιάστατη ολογραφική τεχνολογία συνδυάζει άμεσα τον εικονικό και τον πραγματικό κόσμο, προβάλλοντας το ολογραφικό ταμπλό στον αέρα.

ologr2.jpg

Χωρίς τον περιορισμό της ύλης του πλαισίου της οθόνης, τα σχέδια και η ποικιλομορφία της οπτικοποίησης της πληροφορίας θα μπορούσαν να παρουσιαστούν με διάφορους τρόπους, σε οποιοδήποτε σχήμα και για κάθε γούστο. Η ευελιξία στην εμφάνιση πληροφοριών οδηγεί επίσης σε απεριόριστες επεκτάσιμες λειτουργίες ψυχαγωγίας (Οπτικοακουστική λειτουργία, πολυόργανο, σύστημα πλοήγησης, κλήση κτλ)

Το όλο σύστημα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις πάντα- θα προσφέρει στους αναβάτες μια πιο διαισθητική και οικεία εμπειρία οδήγησης. Ο Jerry Hsu εξέφρασε ότι με την εισαγωγή του ολογραφικού ταμπλό στα οχήματα, οι καταναλωτές θα δουν, θα αγγίξουν (;) και θα αισθανθούν την τεχνολογία αιχμής.

Ο Όμιλος Ottobike πρόκειται να δείξει στο κοινό τα έργα του στην έκθεση EICMA 2022 τον Νοέμβριο, οπότε τότε θα δούμε αν τα παραπάνω στέκουν ή αν απλά είναι λόγια του αέρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon