.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 13:14

Dainese και Momodesign – Συνεργασία για κοινή γκάμα προϊόντων

Οι δύο ιταλικές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια πλήρη σειρά προϊόντων.

Μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Dainese Group (Dainese, AGV, TCX) από τον επενδυτικό όμιλο Carlyle Group, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο να τροφοδοτήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της Dainese και την επέκτασή της στις αγορές των ΗΠΑ και Ασίας.

Ήδη, σκάρτους τέσσερεις μήνες από την στιγμή που ανακοινώθηκε η εξαγορά, έχουμε μια πρώτη συμφωνία συνεργασίας με τη συμπατριώτισσα της Dainese, Momodesign.

Σύμφωνα με αυτή, στόχος είναι να εξελιχθεί μια νέα σειρά προϊόντων που θα περιλαμβάνει τα πάντα για τον μοτοσυκλετιστή – τεχνικός και casual ρουχισμός, κράνη, υπόδηση και αξεσουάρ – για χρήση στην πόλη (urban) και τη Φύση (outdoors).

Όπως εξηγεί το σχετικό δελτίο Τύπου, αυτή η σύμπραξη βασίζεται στην επιθυμία και των δύο πλευρών να επενδύσουν σε προϊόντα που θα απευθύνονται στον σύγχρονο αστό που μετακινείται με μοτοσυκλέτα, σκούτερ, ποδήλατο, αλλά και όλα τα νέα οχήματα που εντάσσονται στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της μικροκινητικότητας (λ.χ. ηλεκτρικά πατίνια).

Έτσι εδώ συναντιούνται η εκτενής τεχνογνωσία της Dainese και των εταιρειών που ενσωματώνει (κράνη AGV, υπόδηση TCX), με την εμπειρία και το δυνατό όνομα της Momodesign σε στυλάτο εξοπλισμό πόλης.

Το σχέδιο προβλέπει πως τα νέα προϊόντα θα σχεδιαστούν από το σχεδιαστικό κέντρο της Momodesign και θα κατασκευαστούν από τη Dainese, ενώ θα διατίθενται μέσω των καταστημάτων Dainese σε όλον τον κόσμο, διαδικτυακώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon