.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 13:54

Design Your Duke Contest – Διαγωνισμός της ΚΤΜ με κριτή τον Rok Bagoroš

Σχεδίασε γραφικά για οποιοδήποτε μοντέλο Duke, ανέβασε και κοινοποίησέ τα, και μπορεί να κερδίσεις ένα Duke.

Ο διαγωνισμός Design Your Duke Contest ανοίγει από σήμερα, 21 Απριλίου, και θα τρέχει ως και 21 Ιουνίου 2022, καλώντας τον κόσμο να σχεδιάσει τα δικής του έμπνευσης γραφικά για οποιοδήποτε μοντέλο της οικογένειας: KTM 125 Duke, 390 Duke, 890 Duke, 890 Duke GP ή 890 Duke R – εξαιρείται δηλαδή το μεγάλο Super Duke.

Η διαδικασία συμμετοχής απαιτεί τέσσερα βήματα:

  1. Κατεβάζεις από τη σχετική ιστοσελίδα του διαγωνισμού τα ψηφιακά σχεδιαγράμματα των αυτοκόλλητων (templates), μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης.
  2. Χρησιμοποίησε τα templates για να σχεδιάσεις τα δικά σου γραφικά.
  3. Χρησιμοποίησε το online πρόγραμμα Vectary 3D Studio για να δημιουργήσεις το τρισδιάστατο μοντέλο με τα δικά σου γραφικά.
  4. Κοινοποίησέ το στο Instagram με το hashtag #DESIGNYOURDUKECONTEST.

Ο μεγάλος νικητής θα επιλεγεί από τον επίσημο stunt rider της ΚΤΜ και πρεσβευτή της οικογένειας Duke, Rok Bagoroš, στα τέλη Ιουνίου και το όνομά της/του θα ανακοινωθεί στις 21 Ιουλίου 2022.

Το έπαθλο του νικητή θα είναι μια μοτοσυκλέτα από τη σειρά των Duke (125, 390, 890, 890 R), η οποία θα απονεμηθεί ανάλογα με τον τύπο διπλώματος του νικητή.

Περισσότερες πληροφορίες, όπως όροι συμμετοχής καθώς και επεξηγηματικά βίντεο για το πώς ακριβώς συμμετέχει κανείς στον διαγωνισμό θα βρείτε στην ιστοσελίδα του DESIGN YOUR DUKE CONTEST, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon