.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:24

Ducati Unica - Δημιουργήστε το μοναδικό custom Ducati σας με τη βοήθεια του εργοστασίου!

Στην αποστολή του Ducati Panigale V4 S στη Jerez, είχα ρωτήσει τον υπεύθυνο marketing της φίρμας κατά πόσο θα ήταν πιθανό να μπορεί ο πελάτης να παραγγείλει ένα Panigale στο χρώμα της αρεσκείας του, κι εκείνος είχε δείξει έως και προσβεβλημένος. “Το Ducati Red είναι το μόνο χρώμα που ταιριάζει σε μια Ducati Superbike”, μου είχε απαντήσει ξερά. Κι όμως… δεν πέρασαν λίγοι μήνες, και το Borgo Panigale ανακοίνωσε επίσημα ακριβώς αυτή τη δυνατότητα, για customizing της μοτοσυκλέτας του εκάστοτε πελάτη, με τη βοήθεια του εργοστασίου.

Ιδού λοιπόν, το πρόγραμμα Ducati Unica, για πραγματικά μοναδικές μοτοσυκλέτες Ducati.

Κάπως έτσι, το Centro Stile Ducati ανοίγει τις πόρτες του στους Ducatisti, βοηθώντας τους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα: να συνεργαστούν απευθείας με τους σχεδιαστές και τεχνικούς της φίρμας, ώστε να δημιουργήσουν μια μοναδική μοτοσυκλέτα στον κόσμο, αποκλειστικά για εκείνους.

Οι Ducatisti που θα κάνουν χρήση του προγράμματος, θα επισκεφτούν με φυσική παρουσία το ατελιέ του Ducati Centro Stile, όπου θα περιγράψουν τις επιθυμίες τους στους σχεδιαστές, και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν σε τακτικές επισκέψεις την πρόοδο της δημιουργίας της μοτοσυκλέτας τους!

Τα χαρακτηριστικά που ο πελάτης μπορεί να αλλάξει μέσω του Ducati Unica περιλαμβάνουν τα εξής: κορυφαία υλικά, μοναδικά φινιρίσματα, σπέσιαλ χρώματα, και Ducati Performance αξεσουάρ. Όλα σε αρμονία με τα στιλιστικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν ένα πραγματικό Ducati.

Κάθε στάδιο της δημιουργίας της μοτοσυκλέτας θα καταγράφεται, και φωτογραφικά απ’ ότι καταλαβαίνουμε, από τα πρώτα σκίτσα μέχρι την τελετή παράδοσης.

Κάθε δημιουργία Ducati Unica θα δίνεται μαζί με πιστοποιητικό γνησιότητας που θα βεβαιώνει τη ΜΗ επανάληψη της ίδιας δημιουργίας από τη Ducati!

Σημειώστε πως το επίπεδο της μοναδικότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια σε κάθε Ducati Unica project σημαίνει πως η εταιρεία θα μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό αιτημάτων κάθε χρόνο, ενώ θα επιλέγει μόνο αυτά που θα βρίσκονται σε αρμονία με τις αξίες της εταιρείας.

Για να παραγγείλετε τη δική σας Ducati Unica μοτοσυκλέτα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα dealer Ducati, ώστε να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα, το οποίο έχει παγκόσμια ισχύ και περιλαμβάνει τόσο τις μοτοσυκλέτες Ducati, όσο και τις Scrambler Ducati.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon