.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:02

Piaggio Group & BP - Συνεργασία για Σημεία Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, και leasing μπαταριών

Το Piaggio Group και η BP υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για Σημεία Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων αλλά και για σταθμούς ανταλλαγής άδειων μπαταριών με γεμάτες, στην Ινδία την Ασία, αλλά και στην Ευρώπη.

Το Piaggio Group, η BP και η θυγατρική της τελευταίας στην Ινδία, Jio-bp, θα εξετάσουν τρόπους συνεργασίας ώστε να προσφέρουν περισσότερα Σημεία Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων αλλά και σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών, καθώς και θα εξελίξουν νέες υπηρεσίες όπως το leasing μπαταριών (Battery as a Service / BaaS).

Αρχικά η συνεργασία θα εστιάσει στην Ινδία, ενώ στη συνέχεια θα συνεχιστεί στην Κίνα, την Ινδονησία, το Βιετνάμ αλλά και στην Ευρώπη!

Η BP έχει θέσει στόχο να διαθέτει 70.000 ΣΦΗΟ για το κοινό σε παγκόσμια κλίμακα έως το 2030, ενώ το Piaggio Group διαθέτει ήδη στην γκάμα της το ηλεκτρικό τρίκυκλο Ape, τις Vespa Elettrica, αλλά και το νεοεμφανισθέν ηλεκτρικό scooter Piaggio 1.

Για την ώρα η BP διαθέτει 8.700 ΣΦΗΟ σε Ευρώπη και Βρετανία, ενώ μέχρι το τέλος του 2021, στοχεύει να έχει 250 ταχυφορτιστές στη Βρετανία και 500 στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon