.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 08:54

Ανάκληση Honda X-ADV & Forza 750 για εσφαλμένη τοποθέτηση καλωδίωσης

Η αντιπροσωπεία της Honda στην Ελλάδα θα εκτελέσει πρόγραμμα ανάκλησης για τα X-ADV 750 & Forza 750, για λανθασμένη τοποθέτηση καλωδίωσης οχήματος. Δείτε αν επηρεάζεται το όχημα σας.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, θα εκτελέσει πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων μάρκας Honda, τύπου X-ADV750M 2021ΥΜ, κωδικός μοντέλου RH10 με ημερομηνίες κατασκευής των συγκεκριμένων πλαισίων από 23.10.2020 έως 26.03.2021 και δικύκλων μάρκας HONDA, τύπου NSS750M 2021ΥΜ (Forza 750), κωδικός μοντέλου RH11, με ημερομηνίες κατασκευής των συγκεκριμένων πλαισίων από 29.09.2020 έως 05.08.2021, με κωδικό ανάκλησης 3M7.

Η ανάκληση αφορά σε 255 δίκυκλα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης του αριστερού ποδοστηρίου (μαρσπιέ) συνεπιβάτη, αν η καλωδίωση του δικύκλου έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο, υπάρχει η πιθανότητα η τελευταία να συνθλιβεί μεταξύ του μαρσπιέ και του σώματος του πλαισίου ή μεταξύ του χώρου αποσκευών και του σώματος του πλαισίου του δικύκλου. Εάν το όχημα οδηγηθεί επανειλημμένα σε αυτήν την κατάσταση, μπορεί να προκύψει αποσύνδεση ή/και βραχυκύκλωμα της καλωδίωσης και στη χειρότερη περίπτωση ο κινητήρας να σβήσει κατά την οδήγηση.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία HONDA, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος και σωστή τοποθέτηση της καλωδίωσης και, σε περίπτωση που η καλωδίωση βρεθεί τραυματισμένη, θα αντικατασταθεί με νέα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 210 3483701 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon