.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 11:19

Τερμάτισε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου με δερμάτινα, κράνος και καροτσάκι!

Η Claire Lomas παραδίδει μαθήματα χαρακτήρα και συγκεντρώνει πολλά χρήματα για φιλανθρωπίες.

Την Claire Lomas την πρωτογνωρίσαμε πέρυσι, όταν είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να τρέξει στον Μαραθώνιο του Λονδίνου με πλήρη δερμάτινη μοτοσυκλετιστική στολή. Το σπουδαίο του κατορθώματός της βέβαια δεν είναι η στολή καθαυτή, αλλά το γεγονός πως η 41χρονη Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών βρίσκεται περιορισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2007, μετά από ένα ατύχημα ενώ έκανε ιππασία.

Έκτοτε έμαθε να καβαλά μοτοσυκλέτα, απέκτησε μια Ducati Supersport που μετασκευάστηκε ειδικά γι’ αυτήν και μαζί της έκανε γύρους επίδειξης σε κάθε αγώνα του περσινού πρωταθλήματος BSB.

Το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας της την έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστή στην Αγγλία, όπου οι φιλανθρωπικές της καμπάνιες βρίσκουν έντονη ανταπόκριση και συνήθως υπερκαλύπτει τον εκάστοτε στόχο της.

Στον Μαραθώνιο του Λονδίνου (2 Οκτωβρίου 2021), η Lomas εμφανίστηκε για δεύτερη φορά. Την πρώτη ήταν το 2012 όταν και τον ολοκλήρωσε με μια εξωσκελετική κατασκευή που της επέτρεπε να περπατά. Της πήρε μέρες για να ολοκληρώσει τη διαδρομή, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε να συνδυάσει το καροτσάκι της με το νέο της αγαπημένο χόμπι, τη μοτοσυκλέτα, έτσι βρήκε έναν νέο τρόπο να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, και τις φιλανθρωπικές εισφορές του κόσμου.

Μάλιστα στον Μαραθώνιο ήταν δίπλα της ο άντρας της ντυμένος γυναίκα, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να την καθυστερήσει καθώς, "θα είχαμε τερματίσει κοντά στις 6 ώρες αν ο άντρας μου δεν πάθαινε κράμπα. Ήταν ντυμένος ως το grid girl μου και τα πεντάποντα τακούνια σίγουρα δεν βοήθησαν!"

Σπουδαίο κατόρθωμα από μια σπουδαία γυναίκα, που ξεκίνησε με στόχο να συγκεντρώσει 10,000 λίρες Αγγλίας και έχει ήφη κατάφερει 750,000!

Δείτε τον τερμτισμό της Claire Lomas στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 11:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon