.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 10:46

Brembo - Νέο εντυπωσιακό εταιρικό βίντεο

Δείτε το εξαιρετικά καλογυρισμένο νέο εταιρικό βίντεο της Brembo, ηγέτιδας εταιρείας στην κατασκευή συστημάτων πέδησης στον κόσμο, με μοναδικά πλάνα από τα εργοστάσια και την εμβληματική έδρα της που βρίσκεται κοντά στο Bergamo και ξεχωρίζει από τον Kilometro Rosso κόκκινο τοίχο, αλλά και από τα προϊόντα της.

Πενήντα και πλέον χρόνια στην κορυφή των εταιρειών που φρενάρουν τις μοτοσυκλέτες, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μας, η ιταλική Brembo γράφει ιστορία από το 1961.

Παράγει OEM και aftermarket συστήματα πέδησης για οχήματα δρόμου και off-road χρήσης, αλλά και προηγμένα και εξειδικευμένα συστήματα για τους αγώνες.

Σήμερα η Brembo έχει παρουσία σε 15 χώρες, με ιδρύματα έρευνας και εξέλιξης, εργοστάσια, και γραφεία πωλήσεων.

Η Brembo συμμετέχει στους αγώνες ταχύτητας από το 1975, με τα οχήματα που χρησιμοποιούν συστήματα πέδησης της να έχουν φέρει στην εταιρεία περισσότερους από 300 Παγκόσμιους Τίτλους σε Formula 1, MotoGP, WorldSBK και άλλα κορυφαία Παγκόσμια Πρωταθλήματα!

Και για να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, πάνω από το 5% του τζίρου της Brembo σε ετήσια βάση, επανεπενδύεται στην έρευνα και εξέλιξη.

Και η ανάπτυξη δεν σταματά ποτέ! Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Brembo αγόρασε τόσο την δανέζικη εταιρεία φρένων SBS Friction A/S, που ειδικεύεται στα τακάκια, όσο και την ισπανική εταιρεία φρένων J.Juan, ενώ στα τέλη του 2021 ανοίγει ένα εργαστήριο έρευνας κι εξέλιξης στη Silicon Valley των Η.Π.Α., το οποίο θα ασχολείται με την εξέλιξη λογισμικού, την επιστήμη δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη!

Γιατί όπως λέει και ο εκφωνητής στο βίντεο, "αυτός που φρενάρει καλύτερα, είναι ασταμάτητος".

Απολαύστε ένα πραγματικά θεαματικό βίντεο, με πλάνα από την δημιουργία των δίσκων και των δαγκανών της Brembo, αλλά και από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon