.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 14:46

Triumph & Distinguished Gentleman’s Ride - Μαζί για 5 ακόμα χρόνια

Η Triumph ανακοίνωσε την πενταετή ανανέωση της συμφωνίας της με την εκδήλωση Distinguished Gentleman’s Ride, ως κύριος χορηγός και υποστηρικτής του μεγαλύτερου και πιο στιλάτου φιλανθρωπικού event στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Η συνεργασία των Triumph & DGR αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες success stories των τελευταίων ετών όσον αφορά στις φιλανθρωπικές δράσεις στον χώρο των δύο τροχών, μιας διοργάνωσης που συγκεντρώνει χρήματα, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών, σε παγκόσμια κλίμακα.

Κάθε χρόνο, οι αναβάτες μοτοσυκλέτας από όλο τον πλανήτη ενώνονται, φορώντας τα καλά τους, και καβάλα στα δίκυκλα τους κάνουν μια στιλάτη βόλτα για καλό σκοπό.

Η Triumph είναι ο κύριος χορηγός της DGR απο το 2014, κι έχει παίξει καίριο ρόλο στη συνεργασία με τον Mark Hawwa και την ομάδα του, στην ανάπτυξη της διοργάνωσης στα σημερινά επίπεδα.

Χιλιάδες αναβάτες, dealer και φίλοι της Triumph μοιράζονται ένα κοινό στόχο με την DGR, υποστηρίζοντας την ενεργά σε ετήσια βάση.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014 η Triumph υποστήριξε για πρώτη φορά τη DGR, η οποία έλαβε χώρα σε 58 χώρες, 257 πόλεις, με πάνω από 20.000 στιλάτα ντυμένους αναβάτες που μάζεψαν 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Έκτοτε, οι παραπάνω αριθμοί μεγαλώνουν κάθε χρονιά, με τη συμμετοχή να φτάνει τους 116.000 αναβάτες σε 104 χώρες το 2019, που μάζεψαν 6 εκατομμύρια δολάρια!

Το 2020 η Covid-19 οδήγησε τους διοργανωτές στη αλλαγή του format του event, υπό την ονομασία “Ride Solo Together”. Κάπως έτσι στην DGR του 2020 συμμετείχαν αναβάτες από 171 (!) χώρες και 2.531 τοποθεσίες, ενωμένοι μέσα από τα social media.

Επειδή το 2021 οι περιορισμοί για την εξάπλωση του Κορωνοϊού συνεχίζονται, η DGR για το 2021 διεξήχθη διαφορετικά αναλόγως με το επίπεδο των μέτρων σε κάθε χώρα, για να συμπεριλάβει τόσο τις ομαδικές βόλτες αναβατών, τη βόλτα σε συγκεκριμένη διαδρομή κατά μονάς, είτε τη solo ride αναβατών σε δική τους διαδρομή.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω προσέγγισης, το 2021 η συμμετοχή αυξήθηκε κατά 10.000 συμμετέχοντες σε σχέση με το 2020, στους 65.300 αναβάτες, συλλέγοντας 4.1 εκατομμύρια δολάρια, 1.4 εκατομμύρια περισσότερα από το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής της το 2012, η DGR έχει μαζέψει σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια για την ανδρική υγεία!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της διοργάνωσης, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon