.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 13:35

EXTREME TRACKDAYS - Track Day στα Μέγαρα στις 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ύστερα από τις καλοκαιρινές διακοπές η EXTREME TRACKDAYS επανέρχεται δυναμικά στην δράση διοργανώνοντας την πρώτη ημερίδα ελεύθερων δοκιμών μοτοσυκλέτας για τον Σεπτέμβριο στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό θα διαμορφωθεί από τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας.

  • ΩΡΑΡΙΟ: 10.00-19.45
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 8.00-18.00
  • ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Κάθε κατηγορία θα πραγματοποιήσει 10 session των 15 λεπτών έκαστο.

Στην κατηγορία των αγωνιζομένων θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ εν ενεργεία αθλητές εν όψει της προετοιμασίας τους για τους προσεχείς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν τρείς πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών και επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Ο Χάρης Ληξουριωτάτος (δύο φορές Πανελλήνιος πρωταθλητής Racing), Σταύρος Τριντής (Πανελλήνιος Πρωταθλητής Supersport 2018) και ο Μπάμπης Θεοδωρόπουλος (περσινός Πρωταθλητής OPEN) θα αποτελέσουν την ομάδα των πλοηγών.

Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός και θα διεξαχθεί από τον Κώστα Σκαφίδα στον χώρο του κάθε συμμετέχοντα.

Η Skafidas Racing Workshop θα προσφέρει δωρεάν ρύθμιση των αναρτήσεων και πολύτιμες συμβουλές για το στήσιμο των μοτοσυκλετών για τις ανάγκες της συγκεκριμένης πίστας.

Στον χώρο της πίστας θα παρέχεται πλήρες σέρβις ελαστικών και δυνατότητα πώλησης καινούργιων αλλά και ελαφρώς μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες κατόπιν συνεννόησης (τηλ 211-0171856)

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά στο τηλέφωνο 6972233094. (ωράριο 10:00- 20:00)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon