.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 09:49

EICMA 2021 - Νέο λογότυπο, νέο όνομα, νέα εποχή!

Το 2021, το σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνου αλλάζει λογότυπο, αλλάζει όμως και όνομα, καθώς πλέον θα ονομάζεται The International Two Wheels Exhibition, ήτοι “Η διεθνής έκθεση των δύο τροχών”.

Μόλις 3 μήνες πριν το άνοιγμα των πυλών του, το 78ο σαλόνι της EICMA, που διεξάγεται σε ετήσια βάση στη Rho Fiera στο Μιλάνο, η σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου, αποκάλυψε το νέο project μετονομασίας του event.

Το στιλ του γραφικού / λογότυπου είναι ανανεωμένο, στο ίδιο μοτίβο όμως, με τον τροχό και το πιρούνι, σχηματίζοντας το μπροστινό μέρος μιας μοτοσυκλέτας πάνω από τις λέξεις EICMA, ESPOSIZIONE INTERNAZIONALE DELLE DUE RUOTE.

Για το rebranding project, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της έκθεσης, Paolo Magri δήλωσε τα εξής: “Αποτελεί μια τολμηρή αλλαγή ρυθμού, που είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας μας να δούμε μέσα στις δυσκολίες των τελευταίων μηνών και στην ακύρωση του event του 2020, μια ευκαιρία καινοτομίας και περαιτέρω επένδυσης στη θέση μας και στην οπτική μας ταυτότητα.”

Όσον αφορά στην περιγραφή της έκθεσης, μας αποχαιρετούν οι λέξεις “ποδηλάτου και μοτοσυκλέτας”, για χάρη των “δύο τροχών”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon