.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:05

Honda Power Charger S+ (4G) – Διαθέσιμος στη Γερμανία ο οικιακός φορτιστής

Η Honda σε συνεργασία με την πάροχο ενέργειας Vattenfall, παρουσίασαν στη Γερμανική αγορά τον προηγμένο οικιακό φορτιστή για ηλεκτρικά οχήματα, Power Charger S+ με συνδεσιμότητα 4G.

Η προσοχή που δίνουν οι κατασκευαστές στην ηλεκτροκίνηση αρχίζει να εντείνεται, και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα οχήματα καθ’ αυτά, μα και στην τεχνολογική υποστήριξη που θα τα εξυπηρετεί.

Ο φορτιστής Honda Power Charger S+ (4G) έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση στο σπίτι, προσφέροντας μέγιστη ισχύ 7.4 kW σε μονοφασική παροχή ή 22 kW σε τριφασική. Αυτό σημαίνει πως ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Honda e μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες του στο 100% σε 7.1 ώρες, αρκετά πιο γρήγορα απ’ όσο θα απαιτούσε μια απλή οικιακή πρίζα.

Χρησιμοποιεί ακροφύσιο τύπου 2 (Type 2 Connector), εξασφαλίζοντας τη συμβατότητά του με σχεδόν όλα τα δίκυκλα και αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ο φορτιστής της Honda επιπλέον προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες συνδεδιμότητας, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να το ελέγχει και να το χειρίζεται από μια έξυπνη συσκευή, όπως τηλέφωνο ή ταμπλέτα.

Ο Power Charger S+ (4G) κάνει το ντεμπούτο του στη Γερμανική αγορά, καθώς η Honda συνεργάζεται με την ενεργειακή πάροχο Vattenfall, που θα αναλάβει τη διαδικασία παραγγελιών, εγκατάστασης και υποστήριξης after sales σε όλη τη χώρα. Οι πελάτες ωστόσο μπορούν να τον παραγγείλουν μέσω του δικτύου συνεργατών της Honda.

Στη Γερμανία η λιανική τιμή του Honda Power Charger S+ (4G) είναι €1,849, συν το κόστος εγκατάστασης, μείον τη σημαντική χρηματοδότηση που προσφέρεται ως κίνητρο στη χώρα και η οποία μπορεί να φτάσει ως €900, σχεδόν τη μισή τιμή του φορτιστή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon