.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 14:12

Pedro Acosta – Το τρομερό παιδί της Moto3 έβγαζε μάτια από 14 ετών

Ο αναβάτης που έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με το ντεμπούτο του στη μικρή κατηγορία των MotoGP δεν ήρθε από το πουθενά, όπως αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο.

Είναι μόλις 16 ετών και φέτος κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία Moto3 με την ΚΤΜ. Ο Pedro Acosta μπήκε ως σίφουνας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατακτώντας τη δεύτερη θέση στον πρώτο του αγώνα, ενώ συνέχισε με τρεις σερί νίκες. Σημειωτέον πως στους αγώνες που έχει τρέξει ως τώρα δεν έχει πάρει ποτέ καλύτερη θέση στην εκκίνηση από την 8η, φανταστείτε τι θα κάνει δηλαδή αν αρχίσει να ξεκινά από την πρώτη σειρά.

Στον πιο πρόσφατο αγώνα του Le Mans ο νεαρός Ισπανός αντιμετώπισε το πρώτο του σοβαρό πρόβλημα: η βροχή τον έριξε πολύ πίσω στις κατακτήριες και στον αγώνα είχε και πτώση. Σηκώθηκε όμως, ξαναμπήκε 21ος και τελικά τερμάτισε 8ος! Αν αυτό δεν είναι δείγμα μεγαλειώδους ταλέντου, τότε δεν ξέρω τι...

Για την ιστορία, μετά από μόλις 5 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα ο πιστιρικάς προηγείται ήδη με 54 βαθμούς απόσταση από τον δεύτερο!

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Acosta σε ηλικία 14 ετών και χορεύει με ένα 600άρι supersport σε μια κλειστή διαδρομή με κορίνες – gymkhana – όπου μας δείχνει σε γενναίες δόσεις την ικανότητά του πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Απολαύστε τον στη συνέχεια, και φυσικά σε κάθε αγώνα Moto3.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon