.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 11:04

Πωλείται κομμάτι φέρινγκ από τη Ducati GP9 του Casey Stoner

Ένα πλαϊνό τμήμα από τα κόκκινα πλαστικά μιας επώνυμης GP9 αναζητεί Ducatista συλλέκτη με ικανές τσέπες.

Η Ιταλική εταιρεία Halmo που εμπορεύεται αγωνιστικά αναμνηστικά προσέθεσε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ένα δεξί πλαϊνό φέρινγκ από τη GP9 του Stoner που έτρεξε στο πρωτάθλημα MotoGP του 2009. Πρόκειται για ένα γνήσιο κομμάτι που λογικά χρησιμοποιήθηκε σε αγώνα από τον Stoner και πωλείται καδραρισμένο σε μια βάση με τυπωμένη φωτογραφία του αναβάτη σε δράση, προς τα ουκ ολίγα €5,900.

Ατυχώς οι Ιταλοί έχουν κάνει ένα λαθάκι στην περιγραφή του κομματιού (η οποία μιλά για κάτι τροχούς από ένα μονοθέσιο F1 της Benetton) έτσι δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο να πούμε επ’ αυτού παρά μόνο ό,τι βλέπουμε στις εικόνες.

Στο ηλεκτρονικό της μαγαζί η Halmo διαθέτει και άλλα ανάλογα κομμάτια από αγωνιστικές MotoGP της Ducati, όπως υπογεγραμμένο ρεζερβουάρ του Loris Capirossi ή ακόμη και ολόκληρο φέρινγκ από Ducati GP3, καθώς και πολλά εξαρτήματα από μονοθέσια F1.

Ο Αυστραλός Casey Stoner παραμένει ο μοναδικός αναβάτης που πήρε παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP με τη Ducati το 2007, γεγονός που ανάγει τον Stoner σε έναν ξεχωριστό ήρωα για την Ιταλική εταιρεία - του οποίου το επίτευγμα μάλιστα παραμένει μοναδικό 14 χρόνια αργότερα.

Αν ενδιαφέρεστε, το φέρινγκ του Stoner βρίσκεται προς πώληση εδώ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 11:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon