.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 19:00

"Αυτή είναι μια Moto Guzzi" - Εκπληκτική καταχώρηση της MV Agusta για τον ανταγωνιστή της!

Σε μια μοναδικά συγκινητική, και αναπάντεχη μεταξύ ανταγωνιστών χειρονομία προχώρησε η MV Agusta, με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Moto Guzzi.

Με μια καταχώρηση της, η MV Agusta δείχνει την ιστορική, αγωνιστική V8 μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi, μιας απίστευτα προχωρημένης κατασκευής για τη δεκαετία του 1950, που απέδιδε 78 hp από τον V8 κινητήρα της των 499 κ.εκ., και με τη βοήθεια του χαμηλού βάρους των 148 κιλών, επιτύγχανε τελική ταχύτητα 280 χλμ/ώρα!

Ο τίτλος της καταχώρησης της MV, στα social media της εταιρείας, διαβάζει "Αυτή είναι μια Moto Guzzi"!

Κάτω από την V8 η εταιρεία του Varese συνεχίζει: "Αυτές τις μέρες, η Moto Guzzi γιορτάζει 100 χρόνια, ένα απίστευτο ταξίδι γενεών, που μας είδε δίπλα τη μία στην άλλη, να δημιουργούμε την ιταλική βιομηχανία μοτοσυκλέτας τον προηγούμενο αιώνα. Το κοινό μας πάθος για τους αγώνες και το πρωτοπωριακό μας πνεύμα έδωσε στον κόσμο μια νέα αίσθηση της ελευθερίας. Σας ευχόμαστε να διατηρήσετε το ίδιο πάθος για συνεχή καινοτομία και για τα επόμενα 100 χρόνια. Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας, ως πιστοί ανταγωνιστές, με ακλόνητο σεβασμό και εκτίμηση. MV Agusta."

Από κάτω, έσπευσε να σχολιάσει άμεσα η Moto Guzzi: "Grazie! #KeepRiding"!

Εμείς τι να πούμε τώρα; Μακάρι να έχουν όλοι ΑΥΤΟN τον ανταγωνισμό, και ΑΥΤΟΥΣ τους ανταγωνιστές!

Μας συγκίνησες άτιμη MV. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 19:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon