.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:04

ΛΕΜΟΤ - Εκλογές ΑΜΟΤΟΕ της 27ης Μαρτίου 2021

H Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών ΛΕΜΟΤ, με δελτίο τύπου της αναφέρεται στο Προεδρείο της ΑΜΟΤΟΕ με δριμείς χαρακτηρισμούς, καταλογίζοντας του την ευθύνη για την θλιβερή κατάσταση της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, η ΛΕΜΟΤ στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αθανασουλόπουλου (DOC) για την θέση του Προέδρου, στις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021, με στόχο την εξυγίανση του χώρου. [Δελτίο Τύπου]

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΛΕΜΟΤ:

"H Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, ΛΕΜΟΤ, η μεγαλύτερη και με 42 χρόνια συνεχούς δράσης Μοτοσυκλετιστική Λέσχη στην Ελλάδα είναι εδώ και πολύ καιρό απόλυτα απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον χώρο του Μοτοσυκλετιστικού Αθλητισμού στην Ελλάδα.

Μια κατάσταση που το κύριο βάρος ευθύνης πέφτει στην ΑΜΟΤΟΕ, την Ομοσπονδία που έχει την ευθύνη για την διαχείρηση των Μοτοσυκλετιστικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

Η ΛΕΜΟΤ θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα για σημαντικές αλλαγές στο χώρο κατονομάζοντας παράλληλα το απερχόμενο Προεδρείο του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ :

1.) Σαν αποτυχημένο για όσα ΔΕΝ έκανε για το άθλημα, με αποτέλεσμα αυτό να σέρνεται εδώ και πολλά χρόνια χωρίς προοπτική, χωρίς αγωνιζόμενους, χωρίς θεατές,

2.) Αλλά κυρίως κατηγορούμε το Προεδρείο του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ σαν αποτυχημένο γι΄αυτά που ΕΚΑΝΕ, διότι η αλαζονεία, ο εγωκεντρισμός, η έπαρση, ο μηδενισμός και η απαξίωση των πάντων, (δηλαδή ο τρόπος που λειτουργεί το απερχόμενο Προεδρείο του ΔΣ τα τελευταία χρόνια), είναι αυτός που οδήγησε την ΑΜΟΤΟΕ στην σημερινή ανυπόληπτη και θλιβερή της κατάσταση συμπαρασύροντας το σύνολο του αγωνιστικού χώρου.

Τους κατηγορούμε διότι με την αλαζονική τους συμπεριφορά θεωρώντας ότι λειτουργούν στο απυρόβλητο έφτασαν σε σκανδαλώδεις αποφάσεις που άγγιξαν το επίπεδο παρανομίας πχ παράνομες μεταγραφές αθλητών, αιφνίδια καθαίρεση της Πειθαρχικής Επιτροπής (ώστε να μην προκύψουν αποφάσεις που βλάπτουν συγκεκριμένα συμφέροντα), προσπάθεια για κατευθυνόμενες μεταγραφές, για να μην αναφερθούμε στους γκρίζους Οικονομικούς χειρισμούς που μεταφέρουν σημαντικότατες εκκρεμότητες και ενστάσεις στο μη ορατό μέλλον.

Η ΛΕΜΟΤ έχει κάνει για όλα τα παραπάνω επανειλημμένα επίσημες καταγγελίες και ενστάσεις τις οποίες το υπάρχον Προεδρείο του ΔΣ επιδεικτικά αγνοεί.

Όμως οι εκλογές του Μαρτίου είναι μπροστά μας και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα.

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αθανασουλόπουλου (DOC) για την θέση του Προέδρου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το ξεκαθάρισμα και την πρόοδο του χώρου σε θέματα που από χρόνια λιμνάζουν, και η επιτυχημένη σταδιοδρομία του στον χώρο της μοτοσυκλέτας από τις θέσεις του αγωνιζόμενου, του οργανωτή και του δημοσιογράφου, σε συνδυασμό με την στήριξη ισχυρής ομάδας στελεχών, συνηγορούν απόλυτα στην επίτευξη του στόχου της εξυγίανσης και αναβάθμισης του χώρου της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

Η ΛΕΜΟΤ με το βάρος της ευθύνης της 42χρονης επιτυχημένης εμπλοκής της στο χώρο στηρίζει την υποψηφιότητα Δημήτρη Αθανασουλόπουλου για την θέση του Προέδρου, του εύχεται καλή επιτυχία παράλληλα δεσμευόμενη σε κάθε βοήθεια που θα της ζητηθεί.

Το ΔΣ της ΛΕΜΟΤ."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube