.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 12:10

Suzuki GSX-R1000R – Η μεταμόρφωση της Susie από τον Alex Rins

Η προσωπική μοτοσυκλέτα προπονήσεων του Rins δέχτηκε μια φιλική επίθεση περιποίησης και ανανέωσης και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Suzuki και δευτεραθλητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP 2020, Alex Rins, έχει μια GSX-R1000R για τις προσωπικές του προπονήσεις που την έχει βαφτίσει (όχι και τόσο πρωτότυπα ομολογουμένως) Susie και μόλις αποφάσισε να την ανανεώσει.

Όπως είπε λοιπόν ο ίδιος ο αναβάτης στον λογαριασμό του στο Twitter: “Γνωρίστε τη νέα Susie. Μετά από όλες τις ώρες που περάσαμε μαζί σε προπονήσεις, της άξιζε μια νέα εμφάνιση.”

rins gsxr1000 2

Το αποτέλεσμα είναι μια μαύρη ματ μοτοσυκλέτα με κόκκινες λεπτομέρειες και λογότυπα με το όνομα και τον αγωνιστικό αριθμό του (42), σχεδιασμένη από την LMR Graphics.

Τι ακριβώς μπορεί να κρύβεται κάτω από τα φέρινγκ δεν γνωρίζουμε, και λογικά θα έχει πολλά περισσότερα δωράκια από τα προστατευτικά της GB Racing που διακρίνονται στα πλαϊνά καπάκια του κινητήρα. Πάντως στις δύο εικόνες που δημοσίευσε ο Ισπανός αναβάτης εμείς βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα που εύκολα θα γοήτευε στην αγορά ως ειδική έκδοση.

Πηγή: Alex Rins Twitter

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon