.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 11:52

Toby Price Rally Raid – Δωρεάν ηλεκτρονικό παιχνίδι στα σκαριά

Το Ντακάρ 2021 τέλειωσε άδοξα για τον Αυστραλό, μα το ηλεκτρονικό του παιχνίδι για έξυπνα τηλέφωνα είναι καθ’ οδόν.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Influence It Co. ο Αυστραλός νικητής του Dakar2019 ετοιμάζει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με το όνομά του, Toby Price Rally Raid. Όπως είναι προφανές, το παιχνίδι βάζει τον παίκτη στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας Ράλι με την οποία ρίχνεται στην αγωνιστική δράση.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης και, όπως ανακοινώνει ο ίδιος ο Price, θα χρειαστεί την υποστήριξη του κοινού για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η δουλειά, κάτι που θα γίνει μέσω κοινωνικής χρηματοδότησης(crowdfunding) από το Kickstarter, σε μια καμπάνια που ακόμη δεν έχει βγει στον αέρα.

Η λογική του παιχνιδιού κινείται εντός της συνήθους λογικής αναλόγων τίτλων, δηλαδή ξεκινάς με μια βασική, ιδιωτική μοτοσυκλέτα και όσο περισσότερο αγωνίζεσαι, τόσο κατακτάς αναβαθμίσεις και προνόμια, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επί πληρωμής αναβάθμισης της μοτοσυκλέτας μέσα από το παιχνίδι.

Προς το παρόν το παιχνίδι φαίνεται πως θα αφορά αποκλειστικά και μόνο έξυπνες συσκευές (τηλέφωνο, ταμπλέτα) και όχι άλλες πλατφόρμες όπως PC ή παιχνιδομηχανές.

Το Toby Price Rally Raid θα διατίθεται δωρεάν και, αν η όλη ιδέα σας φαίνεται ελκυστική, μπορείτε να εγγραφείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να είστε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις, όπως λ.χ. πότε θα ανοίξει η καμπάνια στο Kickstarter.

Toby Price App

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 11:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon