.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 12:20

Serial 1 - Νέα φίρμα ηλεκτρικών ποδηλάτων από τη Harley-Davidson

Στα πλαίσια του προγράμματος αναδιάρθρωσης «Rewire», η Harley-Davidson δημιούργησε μια νέα εταιρεία ηλεκτρικών ποδηλάτων ονόματι «Serial 1», με το πρώτο όχημα της φίρμας να ομοιάζει στην πρώτη μοτοσυκλέτα της HD, από το μακρινό 1903!

Όπως καταλαβαίνετε, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με rebranding ηλεκτρικών ποδηλάτων άλλων κατασκευαστών, αλλά με ολοκαίνουργια οχήματα, σχεδιασμένα από την Serial 1.

Η πρώτη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων της Serial 1 θα φτάσει στους dealers την άνοιξη του 2021, ενώ το όνομα της νέας εταιρείας προέρχεται από την παλαιότερη γνωστή μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson που είχε ονομαστεί «Serial Number One».

Χαρακτηριστικά μάλιστα, το design του πρώτο μοντέλο της Serial 1 θυμίζει εξαιρετικά το design της πρώτης μοτοσυκλέτας της HD!

«Όταν η Harley-Davidson πρόσθεσε κινητήρες στους δύο τροχούς το 1903, η μετακίνηση του κόσμου άλλαξε για πάντα» αναφέρει ο Aaron Frank, Διευθυντής της Serial 1. «Εμπνεόμαστε από το επιχειρηματικό όραμα των ιδρυτών της Harley-Davidson, και ελπίζουμε να αλλάξουμε και εμείς τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι ποδηλάτες στον κόσμο.»

Το project των ηλεκτρικών ποδηλάτων ξεκίνησε μέσα στο τμήμα προϊοντικής εξέλιξης της Harley-Davidson, από μια ομάδα φανατικών αναβατών και ποδηλατών, με στόχο τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου αντάξιου του ονόματος της HD.

Κάπως έτσι ελήφθη η απόφαση για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εταιρείας που θα μπορούσε να εστιάσει αποκλειστικά στα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Την αρχική ομάδα της Serial 1 αποτελούν οι Jason Huntsman, Πρόεδρος; Ben Lund, Αντιπρόεδρος, εξέλιξη προϊόντων, Aaron Frank, Διευθυντής, και Hannah Altenburg, Marketing.

Επισκεφθείτε το site της Serial 1 ΕΔΩ, και κάντε υπομονή μέχρι τις 16/11/2020, όπου και θα αποκαλυφθεί επίσημα η γκάμα των ηλεκτρικών ποδηλάτων της φίρμας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon