.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 13:48

Harley-Davidson – Νέα συνεργασία με Skyrich

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ Skyrich και Harley-Davidson με τον πιο αναγνωρίσιμο ίσως κατασκευαστή μοτοσυκλετών της Αμερικής να προτείνει τις μπαταρίες της Skyrich όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης των εργοστασιακών.

Η Harley είναι μια ακόμα μεγάλη εταιρεία που μπαίνει στη λίστα των κατασκευαστών που αναγνωρίζουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μακροζωία των μπαταριών της Skyrich και τις συστήνουν ανεπιφύλακτα για τις μοτοσυκλέτες τους, όπως κάνουν οι KTM,Ducati, Kawasaki, Husqvarna κ.ά.

Η Skyrich έχει αυτή τη στιγμή μια ξεχωριστή γκάμα μπαταριών αντικατάστασης αποκλειστικά για τις μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson, που περιλαμβάνει μπαταρίες λιθίου, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί OES (Original Equipment Supplier).

skyrich logo21

Να θυμίσουμε ότι οι μπαταρίες λιθίου της Skyrich έχουν μειωμένο βάρος έως και 65% σε σχέση με μια μπαταρία μολύβδου, ενώ ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να είναι και μικρότερες σε διαστάσεις. Προσφέρουν αυξημένα αμπέρ εκκίνησης (CA) από 20% έως 140%, ενώ ταυτόχρονα η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη από μια παραδοσιακή μπαταρία.

Επίσης, έχουν μικρό χρόνο φόρτισης, αφού φτάνουν στο 80% της χωρητικότητάς τους μέσα σε λίγα λεπτά και όταν δεν χρησιμοποιούνται χάνουν περίπου 5% της ενέργειάς τους το μήνα, ενώ μια μολύβδου-οξέως χάνει περίπου 20%.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα βέβαια έχουν προκύψει μέσα από πολλά χρόνια έρευνας, εξέλιξης και συνεχούς βελτίωσης καθώς η Skyrich είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε μπαταρίες ιόντων λιθίου για μοτοσυκλέτες με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε την 5η γενιά μπαταριών με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Οι μπαταρίες της Skyrich εισάγονται στη χώρα μας από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon