.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 13:17

Διόδια: Ενιαίο e-Pass για όλους τους αυτοκινητοδρόμους

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020 θα τεθεί σε λειτουργία το ενιαίο e-pass για διέλευση από τα διόδια όλων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Η κατάτμηση των εθνικών μας αυτοκινητοδρόμων ανάλογα με το ποια κοινοπραξία τους κατασκεύασε και τους λειτουργεί έχει ως αποτέλεσμα κάθε δίκτυο να απαιτεί έναν ξεχωριστό πομποδέκτη για ταχεία διέλευση από τα διόδιά του.

Πλέον η πολυπόθητη ενοποίηση θα γίνει γεγονός από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, όταν και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το νέο σύστημα ενοποιημένων e-pass σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας: Αττική Οδό, Νέα Οδό, Κεντρική Οδό, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, Εγνατία Οδό, Ολυμπία Οδό και Μορέα.

Ωστόσο, αν και οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν πλέον να διέρχονται από όλα τα διόδια με τον ίδιο πομποδέκτη, η πλήρωσή του με χρήματα δεν θα μπορεί να γίνεται παντού παρά μόνο στα σημεία της εταιρείας απ’ όπου αγοράστηκε εξαρχής η συσκευή e-pass.

Επίσης, τυχόν προσφορές που κάνει μια συγκεκριμένη εταιρεία θα ισχύουν μόνο στους “δικούς της” αυτοκινητοδρόμους, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους οι οδηγοί θα πληρώνουν το κανονικό τους αντίτιμο.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon