.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 19:05

39η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών 2020 – Παράβολα συμμετοχής και προσφορές

Από τις 13 ως τις 17 Αυγούστου η μεγάλη ετήσια συγκέντρωση που διοργανώνει η ΜΟΤΟΕ φιλοξενείται στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Ως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η 39η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα συνδιοργανωθεί με την 30ή Συγκέντρωση Enduro στη Νέα Καρβάλη στις ημέρες πέριξ του Δεκαπενταύγουστου, έχοντας μεταφερθεί από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19. Με λιγότερες από δέκα μέρες πριν την έναρξη, ας δούμε τις διαθέσιμες χρηστικές πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤΟΕ) έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της (σύνδεσμος στο τέλος του άρθρου) το αντίτιμο των παραβόλων συμμετοχής στην Πανελλήνια, ενώ αναμένεται και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του πενθημέρου.

- Είσοδος Πέμπτη/Παρασκευή: 30€ μονός / 40€ διπλός με μοτοσυκλέτα για κατόχους ενεργοποιημένης κάρτας ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ (35/45€ για μη κατόχους)
- Είσοδος Σάββατο/Κυριακή: 20€ μονός / 25€ διπλός για κατόχους ενεργοποιημένης κάρτας ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ (25/30€ για μη κατόχους)

Στο παράβολο συμμετοχής δεν περιλαμβάνονται τα αναμνηστικά της εκδήλωσης.

Παράλληλα, για τους συμμετέχοντες προβλέπονται και κάποιες προσφορές τιμών στη μετάβαση και τη διαμονή τους, τις οποίες θα βρείτε εδώ.

Πηγή: ΜΟΤΟΕ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 19:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon