.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 11:45

Africa Eco Race - Τώρα με ειδική κατηγορία AFRICA RAID GS για BMW GS!

Ο “αντίπαλος” του Rally Dakar, το Africa Eco Race ανακοίνωσε πως από την έκδοση του 2021, θα υπάρχει ειδική κατηγορία RAID GS, για αναβάτες με BMW GS που θέλουν να οδηγήσουν στα βήματα του ιδρυτή του Dakar, Thierry Sabine.

Εξερευνήστε το Μαρόκο, τη Μαυριτανία και τη Σενεγάλη, καβάλα σε μια οποιαδήποτε BMW GS (από 650κ.εκ. και πάνω με minimum αυτονομία 400 χλμ.), οδηγώντας στα πιο φημισμένα μονοπάτια του κλασικού Rally Dakar, με κατάληξη την ροζ λίμνη Lac Rose, με τον δικό σας ρυθμό, δίχως το άγχος του χρονομέτρου.

Οι συμμετέχονες θα οδηγήσουν τις GS τους στην Αφρική από τις 2 έως τις 17 Ιανουαρίου του 2021, γνωρίζοντας τις διαδρομές του θρυλικού Rally, ενώ κάθε βράδυ θα ξεκουράζονται σε ένα κλασικό bivouac στη μέση του πουθενά.

Επικεφαλής της οργάνωσης του AFRICA RAID GS είναι οι εμβληματικοί οδηγοί -και νικητές- του Rally Dakar, Jean Louis SCHLESSER και René METGE.

Οι συμμετοχές κλείνουν την 1η Νοεμβρίου του 2020, ενώ το event ξεκινά στις 2 Ιανουαρίου του 2021. Η τιμή συμμετοχής για κάθε αναβάτη βρίσκεται στα 9.800 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του AFRICA RAID GS ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 11:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon