.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 10:42

MotoGP - Ο Bagnaia νικητής του 2ου Virtual αγώνα

Στον δεύτερο εικονικό αγώνα που διοργάνωσε η Dorna με συμμετέχοντες τους αναβάτες του MotoGP και στίβο μάχης το επίσημο Videogame του Πρωταθλήματος, νικητής αναδείχθηκε ο Francesco Bagnaia, μετά από δυνατή μάχη με τον Maverick Vinales.

Αν μας ρωτούσατε τι μας έκανε εντύπωση στον 2ο αυτό αγώνα ηλεκτρονικού παιχνιδιού του MotoGP, αυτά θα ήταν τα ακόλουθα.

1) Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τον αγώνα οι περισσότεροι των αναβατών. Σοβαροί, αγέλαστοι και σφιγμένοι την περισσότερη ώρα, χαρακτηριστικό του ανταγωνιστικού τους χαρακτήρα, ακόμα και όταν πρόκειται για ηλεκτρονικό παιχνίδι. Μόνο ο Rossi έδειχνε πιο χαλαρός, χαμογελαστός, και έτοιμος για πλάκα.

2) Η μάχη μεταξύ των αδελφών Marquez, που για 2η φορά βρίσκει νικητή τον “μικρό” Alex.

3) Ο ξεκαρδιστικός “καμικάζι” Takaaki Nakagami που νόμιζε πως έπαιζε συγκρουόμενα, εμβολίζοντας οποιονδήποτε αναβάτη έβρισκε μπροστά του. Ιδιαίτερα ζημιωμένοι από τη “μανία” του βρέθηκαν οι αδελφοί Marquez.

4) Η μάχη Bagnaia – Vinales, που μας κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι τον τελευταίο γύρο.

5) Η κακή ποιότητα ήχου όσον αφορά στα μικρόφωνα των αναβατών, που κάνει δύσκολη την παρακολούθηση όσων λένε, και θέλουν την παρέμβαση του εκφωνητή του αγώνα, και πολλές φορές τη μετάφραση του, καθώς κάποιοι μιλούν στα ιταλικά, άλλοι στα ισπανικά, και πάει λέγοντας.

Η αλήθεια είναι πως α) δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν κανονικό αγώνα MotoGP με έναν εικονικό, αλλά και β) είναι διασκεδαστικό να βλέπεις Marquez, Rossi και τους υπόλοιπους να μάχονται στα ηλεκτρονικά.

Κι όσοι δεν είδαν ζωντανά τον 2ο Virtual αγώνα, στον οποίο συμμετείχε και ο Valentino Rossi, μπορούν να τον παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση δωρεάν ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon