.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 13:25

H Hero MotoCorp εγκαινίασε μια νέα γραμμή παραγωγής στην Ινδία

Την ώρα που σε όλον τον πλανήτη τα εργοστάσια κλείνουν το ένα μετά το άλλο εξαιτίας του κορωνοϊού, η Hero έθεσε σε λειτουργία την έκτη της μονάδα στην Ινδία.

Είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια δικύκλων της Ινδίας και μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου, ενώ διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση στην εγχώρια αγορά της, πάνω και από την παλιότερη συνεργάτιδά της, Honda.

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η πορεία της πανδημίας στην Ινδία, πάντως ένα είναι σίγουρο: ενόσω καθημερινά τα εισερχόμενά μας κατακλύζονται από αλλεπάλληλα δελτία Τύπου για βιομηχανικές μονάδες και ολόκληρες εταιρείες που κλείνουν για να προστατεύσουν το προσωπικό τους από τον κορωνοϊό, η Hero μόλις εγκαινίασε μια νέα γραμμή παραγωγής.

Το νέο αυτό εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη Chittoor της επαρχίας Andhra Pradesh, θεμελιώθηκε στις 23 Μαρτίου 2018 και από χτες, 19 Μαρτίου 2020, έχει τεθεί σε λειτουργία.

Πρόκειται για μια γραμμή παραγωγής με ετήσια ικανότητα 1.8 εκατομμυρίων μονάδων, με την οποία η συνολική παραγωγική ικανότητα της Hero φτάνει στα 11.6 εκατομμύρια δίκυκλα ετησίως - τηρώντας την υπόσχεση-στόχο να ξεπεράσει το ορόσημο παραγωγής των 10 εκατομμυρίων δικύκλων που είχε θέσει για το 2020.

Η εταιρεία δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει τον πράσινο, οικολογικό του χαρακτήρα, καθώς οι εσωτερικοί του δρόμοι έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο πλαστικό, βρίσκεται μέσα σε μια έκταση με πυκνή δασική βλάστηση, φιλοξενεί εκτάσεις για οργανικές καλλιέργειες και σύντομα θα τροφοδοτείται από μια ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας 10 MW που κατασκευάζεται εντός του.

Να και μια ευχάριστη είδηση μέσα στον κυκεώνα κλειστών εργοστασίων, ακυρωμένων αγώνων και ματαιωμένων εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon