Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 16:29

Yamaha - Σταματά την παραγωγή σε Ιταλία και Γαλλία λόγω Κορωνοϊού

Στις 16/3/2020, η Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε το προσωρινό κλείσιμο των εργοστασίων της στη Γαλλία και την Ιταλία, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού Covid-19.

Η παραγωγή στο εργοστάσιο Motori Minarelli που βρίσκεται στην Calderara di Reno της Ιταλίας, και στο εργοστάσιο MBK Industrie assembly του Saint-Quentin στη Γαλλία, έχει ήδη σταματήσει. Αμφότερα τα εργοστάσια θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 22 Μαρτίου, ενώ μετά η κατάσταση θα επανεξετάζεται σε εβδομαδιαία βάση.

Η Yamaha Motor Europe αναφέρει πως θα προβεί σε ενέργειες ώστε οι εργαζόμενοι των παραπάνω εργοστασίων να μην πληγούν οικονομικά λόγω της απόφασης αυτής.

“Η υγεία των εργαζομένων μας και η κοινωνική μας ευθύνη είναι οι προτεραιότητες μας αυτή την περίοδο, και βάση αυτών πήραμε την απόφαση να σταματήσουμε την παραγωγή στα 2 αυτά εργοστάσια”, αναφέρει ο Eric de Seynes, Πρόεδρος και CEO της Yamaha Motor Europe. "Επιπλέον, εκτιμούμε βαθύτατα τις ικανότητες και την αφοσίωση αυτού του εργατικού δυναμικού που έχει επιδείξει μεγάλη πίστη στη Yamaha, αλλά τώρα αντιμετωπίζει μια άνευ προηγούμενου κατάσταση εκτός του χώρου εργασίας του. Για την ηρεμία πνεύματός τους, θα προβούμε σε ενέργειες ώστε κανένας εργαζόμενος μας να μην έχει οικονομική ζημιά μεταξύ του παρόντος και της επιστροφής σε ασφαλείς συνθήκες τόσο στην Ιταλία, όσο και στη Γαλλία.”

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 17:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube