.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 15:16

Plug & Ride Road One – Χειριστείτε τα αξεσουάρ και τα gadget της μοτοσυκλέτας σας, μέσω κινητού ή φωνητικών εντολών

Η Γαλλική εταιρεία Plug & Ride φιλοδοξεί να λανσάρει στην αγορά μια μονάδα συνοδευόμενη από ένα app, μέσω της οποίας ένας αναβάτης θα μπορεί να χειρίζεται εύκολα αξεσουάρ και gadget όπως θερμαινόμενα grip και σέλα, προβολείς, dash cam, φορτιστές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τροφοδοτηθεί από την μπαταρία μιας μοτοσυκλέτας.|

Ουσιαστικά, το Road One, “καταργεί” την χρήση διακοπτών και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ένα συγκεντρωτικό χειριστήριο για όλα τα ανωτέρω. Η τοποθέτηση και η χρήση του συστήματος είναι πολύ απλή. 

Μια κεντρική κομβική μονάδα (hub) συνδέεται με την μπαταρία της μοτοσυκλέτας και στην συνέχεια, σε έξι αναμονές / παροχές, συνδέονται τα αξεσουάρ και τα gadget των οποίων επιθυμεί κανείς τον έλεγχο. 

Η μονάδα αυτή επικοινωνεί με το κινητό ασύρματα, και μέσω του σχετικού app, είναι δυνατή ή ενεργοποίηση – απενεργοποίηση των συνδεδεμένων συσκευών από το σχετικό menu, είτε με άγγιγμα σε εικονίδια, είτε ακόμα και με φωνητικές εντολές.
Προφανώς, αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν αναλυτικές οδηγίες, απαιτείται ένα αρχικό setup για το τι έχει συνδεθεί και σε ποια θύρα της κεντρικής μονάδας.

Το Road One μπορείτε να το προπαραγγέλλεται από την crowd funding πλατφόρμα του indiegogo, με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 75 ευρώ για ένα βασικό “πακέτο” που περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα και την εφαρμογή, ενώ διαθέσιμα είναι επίσης και πιο πλούσια “πακέτα” που περιλαμβάνουν και αξεσουάρ της Plug & Play, όπως θερμαινόμενα grip, θερμαινόμενη σέλα (καλωδιώσεις και Pad), και προβολείς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon